15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Lateks Yatak Pedlerin Fiyatları
Sonraki Yazı
Visco Yatağın Özellikleri Nelerdir? Kullanılan Malzemeler Nelerdir?

Visco Yatak Hakkındaki Yorumlar Neler?

Son zamanlarda rahat bir uyku deneyimisunmaları açısından öne çıkan visco yataklar, iyi ve kaliteli bir uyku deneyimi isteyenler için ilk sıralarda gelmektedir. Ancak visco yatak kullanmayan ve almayı düşünen kimseler için visco yataklar hakkında çeşitli ön yargılar ya da sorular bulunmaktadır. Böylesi soruların önüne geçmek adına visco yatak yorumları ve görüşlerini öğrenmek, visco yatakların kullananlar tarafından nasıl göründüğünü anlamaya yardımcı olacaktır.

Visco Yatak Modellerimizi inceleyin. Full Ortopedik Visco Yatak Modelleri ve Fiyatları

Visco Yatak Nedir?

NASA tarafından geliştirilmiş visco elastik malzeme, aslında astronotların uzay yolcukları sırasında rahat etmeleri ve çeşitli kas – eklem ağrıları duymamaları için geliştirilmiştir. Astronotlar için olumlu sonuçlar göstermesinin ardından kısa süreler içerisinde pek çok alanda kullanılmıştır. Sık tercih edilen ve olumlu sonuçlar alınmasına yardımcı olan önemli alanlardan birisi de yataklardır. 

Visco yataklar sağladıkları rahat uyku deneyimi ve aynı zamanda da vücudu destekleyici yapıda olmaları ile öne çıkmaktadır. Kesintisiz bir uykunun rahat olduğu kadar çeşitli vücut ağrılarını giderici bir uyku olduğunu bilenler bu özellikleri bakımından visco yatakları tercih etmektedirler. 

Ortopedik Visco Yatak Nedir, Kimler Tercih Etmeli?” yazımızı mutlaka inceleyin.

Visco Yatağın Özellikleri Nedir?

İyi bir uyku deneyimi için visco yatak özellikleri öne çıkmaktadır. Visco yatak özellikleri rahat, dinlendirici ve huzur verici kısımlardan oluşmaktadır;

  • Visco yataklar vücudu saran yapısı nedeniyle dinlendirici bir uyku deneyimi sağlamaktadırlar. Özellikle vücudun herhangi bir bölgesine fazla yük binmesinin önüne geçen bir yapısı bulunmaktadır. Bu özellik ise kas ve eklemlerin uyku esnasında dinlenmesi açısından önem taşımaktadır. Yanlış yatak tercihi sonucunda vücudun çeşitli bölgeleri uyku boyunca çalışır ve dinlenme imkânı bulamazlar. Visco elastik malzeme ise vücudun ağırlığını dağıttığı için rahat bir şekilde uyumanın önünü açmaktadır.
  • WellMatt olarak sunduğumuz visco modellerinde ViscoJel malzemesi kullanılmaktadır. Bu malzeme ile birlikte aşırı terlemelerin ya da ısı değişimlerinin önüne geçilmektedir. Mevsim koşullarından bağımsız olarak sürekli bir ferahlatıcı özellik veren ViscoJel, böylece ısı konusunda rahat bir şekilde uyumayı sağlamaktadır.
  • Visco yataklar rahatça hareket etmeye olanak vermekte ve aynı zamanda hareketleri minimize etmektedirler. Özellikle uykuları esnasında çok hareketeden kimseler, yanlış yataklar sonucunda sıklıkla uykularından uyanmaktadırlar. Çünkü yatakları rahat bir şekilde hareket etmelerine olanak vermemektedir. Visco malzemesi için hareketi dengeleyici özelliği bulunduğu için rahat bir şekilde hareket etmeye olanak sağlamaktadır.
  • Visco yataklar, yapıları gereği üzerlerindeki ağırlığın şeklini almaktadırlar ancak ağırlık kalktıktan sonra tekrar eski hallerine dönmektedirler. Bu bakımdan zamana bağlı olarak özellikle yaylı yataklarda görülen çökme türü deforme durumları oluşmamaktadır. Visco yatakları malzemesinin kalitesi bakımından çok uzun yıllar gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. 

Visco Yatak Hakkında Yorumlar

Visco yatak hakkımda yorumlar WellMatt visco yataklarını tercih eden müşterilerimizin yorumlarından oluşmaktadır. Bu sayede visco yatak almayı düşünenler için yol gösterici özellik taşımaktadırlar;

  • “Ürünü gayet başarılı buldum. Çekinmeden sipariş verebilirsiniz. Çağrı merkezinde çalışanlar da oldukça kibarlar.” – Gökberk A.
  • “Yatağa acil olarak ihtiyacım bulunuyordu. Zamanında teslimat ve kaliteli ürün! Kargo firmasında da sorun çıkmadı, hayret ettim.” – Burcu D.
  • “Hep sert ortopedik yataklarda yatmam gerektiğini düşünüyordum. Ancak viscoyla tanışınca kendimi ne kadar eziyet ettiğimi anladım. Sürekli sabahları ağrılar ile uyanmama rağmen şimdi hiç ağrım kalmadı, huzurla uyanıyorum. Başarılarınız daim olsun.” – Ferhat K.
  • “Ürün oldukça kaliteli, kargolama başarılı. Zamanından önce teslim edildi. Teşekkürler, çok memnun kaldık.” – Cemal K.
  • “Firma güvenilir. Daha önce birkaç kez alışverişim olmuştu; yastık ve yorgan almıştım. Gönderim süresi diğer firmalara göre uzun değil. Tam olarak bana söyledikleri tarihte sipariş elime ulaştı. Yatak konusunda yardımlarını aldım. Birçok kez sorular sormama rağmen bıkmadan usanmadan benimle görüştüler. Çalışanlar kibar ve saygılılar. Yatağa gelirsek, farklı bir firmadan visco yatak kullanmıştım ama bu kadar kaliteli ve rahatlatıcı değildi. Şimdiki yatağımdan çok memnun kaldım.” – Serkan K.
  • “İlk defa visco yatak kullanıyorum ve sanırım hayatım boyunca bu yataktan başkasında yatmayacağım.” – Ahu Y.
  • “Şu zamana kadar yattığım en iyi visco yatağı burada buldum. ViscoJel teknolojisi olduğu için aynı zamanda terletmelere karşı da koruma sağlıyor. Keşke daha önce tercih etseydim.” – Dilruba Y.
  • “Daha önce hep göz önünde olan markalardan yatak alıyordum ama bu sefer hem daha fazla konfor ve uygunluk buldum. Kesinlikle tavsiye ederim.” – Mustafa S.
  • “Visco yatağı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Eski yatağıma göre daha iyi ve kalitesi de son derece yüksek bir ürün. Sabahları dinlenmiş bir şekilde kalkıyor ve tüm ağrılarımın geçtiğini hissediyorum.” – Banu D.
  • “Mağazada deneyerek aldım. Oldukça memnunuz, sabahları daha rahat bir şekilde uyanıyoruz.” – Sinem B.
  • “Gerçek bir rahatlık! Yatağımı değiştirmek için çok uzun zamandır düşünüyordum. Arkadaşım ile birlikte gidip aldık ve çok memnun kaldık!” – Mustafa A.
  • “Çok uzun zamandır başka marka visco yatak kullanıyordum. Buradan alırken bazı şüphelerim vardı ama gerçekten çok memnun kaldım. Alışmış olduğum visco yataktan gerçekten çok farklı. Tavsiye ederim.” – Abdullah S.
  • “Görür görmez sipariş verdim ve kısa süre içerisinde ürünü teslim aldım. Almış olduğum ürün hızlı teslimat ve kullanım rahatlığı sağladı. Ürünü görünce daha kullanmadan ne kadar kaliteli olduğunu anladım ve kafamdaki tüm soru işaretleri ortadan kalktı.” – Mert K.
  • “Visco yatakları çok ama çok araştırdım. Müşteri hizmetlerinden yardım alarak sonunda kararımı verdim ve aldım. Teslimat konusunda hiçbir sorun olmadı, gerçekten hızlı teslimat yapıldığı için teşekkür ederim. Yatak konusunda ise beklentilerimin kesinlikle üzerinde çıktı. Sıklıkla duyduğum bel ağrılarından artık kurtuldum. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.” – Demir Y.
  • “İki yılı aşkın bir süredir eski yatağımdan ağrılarla uyanıyordum. Sürekli belim başta olmak üzere her yerim ağrıyordu. Yatak arayışına girdim ve tüm firmaların şikayetlerini tek tek okudum. WellMatt yatağı ise dikkatimi çekti, herkes memnun kalmıştı. Müşteri hizmetlerine dayanarak istediğim yatak özelliklerini söyledim ve visco yatakta karar kıldım. Aldığım en iyi karardı.” – Harun L.
  • “Yatağımızdan çok memnunuz. Almadan önce terleme konusunda belirli şüphelerimiz vardı ama terleme yapmıyor. Önerilir.” – Mehmet Ö.
  • “3 yıl oldu yatağımız alalı, hâlâ ilk günkü gibi kaliteli ve rahat. 3. Yıla özel olsun diye 3 yıldız verdim.” – Gürol B.
  • “Geceleri durmadan dönerek uyuyan bir eşe sahibim. Bu konuda kendisiyle birlikte hiçbir çözüm bulamadık. Eski yatağım yaylı yatak olduğu için eşimin dönüşleri sürekli beni uykumdan uyandırıyordu. Visco yatağı aldığımızdan beri istediği kadar dönsün, hiç rahatsız olmuyorum.” – Nihat E.
  • “Satın alma aşamasında visco yatakların terleme yaptıklarını okumuştum. Bu yüzden birtakım endişelerim bulunuyordu. Ancak uyku danışmanının verdiği aydınlatıcı bilgiler ile içim rahat olarak sipariş verdim. Yatağı hemen sabırsızlıkla denedim ve bel, sırt, boyun bölgemi kavrayarak dönme miktarımı azalttı ya da daha rahat dönmemi sağladı. Doğru yönlendirme yaptıkları için çok teşekkür ederim.” – Serpil D.
  • “Üşüyen bir yapıya sahip olduğum için yaz kış fark etmeden uykuya dalmakta çok zorlanıyordum. Visco yatağım ulaştığından beri yatağa girer girmez sağladığı ısı dengesi ile kolayca uykuya dalıyorum.” – Selim D.

En Uygun Visco Yatağa Nasıl Karar Verirsiniz?” yazımıza göz atmadan visko yatağınızı seçmeyin.

Paylaş:
Kategori:Visco Yatak
Önceki Yazı
Lateks Yatak Pedlerin Fiyatları
Sonraki Yazı
Visco Yatağın Özellikleri Nelerdir? Kullanılan Malzemeler Nelerdir?

0 Yorum

Yorum Yaz