15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Bebekler İçin Organik Yatak
Sonraki Yazı
Lateks Yatakların Özellikleri Neler?

En Rahat Yatak Hangisi ?

En iyi yatak markası hangisi ya da en rahat yatak hangi model diye soruyorsunuz ve tek bir cevap olmadığı için de doğal olarak arayışınız bir türlü son bulmuyor ve karar veremiyorsunuz. Haklısınız aslında ama unutmayın yatak bireysel, kişilere özel ortopedik bir üründür. Vücut yapınız, kilonuz ve uyku alışkanlıklarınıza göre yatağın konforu değişiklik gösterir. Ama en sağlıklı ve konforlu malzemelerin kullanıldığı kaliteli yataklar vardır.

Full Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Tam Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Doğal Yatakta Hangi Malzemeler Kullanılır?” başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yaylı Ortopedik Yataklar, Visco Ortopedik, Lâteks ve Organik yataklar arasından size uygun olanını kendi arzularınızı da göz önüne alarak ve uyku uzmanlarına sorarak yine siz seçmelisiniz. Wellmatt Yatak Fabrikasında ürettiğimiz ortopedik yataklar son teknoloji ve el emeği birleştirilerek, özenle seçilen en kaliteli dolgu malzemeleri kullanılarak hazırlanır. Kişinin beden diline cevap verebilecek ve en konforlu uykuyu verebilecek ortopedik yataklardır.

”Ortopedik Yataklar Sağlığa Uygun Mu?” yazımızı mutlaka incele.

Yatağınızı seçerken kilonuza, yatak ölçünüze ve ortopedik bir yatak olup olmadığına, uyku alışkanlıklarınıza uygun olarak tercihler yapmalıyız. Üretimini yaptığımız wellmatt ortopedik yataklar size ve vücut yapınıza göre seçenekler sunmaktadır. Bronz, Sılver, Gold, Dıamond ya da organik gruplarımızdan Coco, At Kılı ve Lâteks yataklarımızdan kendinize uygun olanı uyku danışmanlarımızdan da fikir alarak seçebilir rahatça uyuyabilirsiniz.

Doğal bir tercih olan at kılı yataklarla ilgili bu yazımızı hemen okuyabilirsiniz: ”At Kılı Yatakların Özellikleri Neler?”.

Seçim yaptığınız yataklardan tercihiniz visco yataklarımızdan olursa öncelikle kilonuza uyum sağlayacak uygun dansite yani yoğunluk oranında seçim yapmalısınız tabiî ki; çünkü visco yataklar vücut şeklini alabilen hafızalı sünger olarak da tanımlanır. Yatağa yattığınızda uyguladığınız basınçtan  dolayı yatak size göre şekil alır, o yüzden eğer kilonunuz 65-70 arası ise 7 cm visco katmanlı Sılver serimizden seçebilirsiniz. Eğer kilonuz 85-90 ya da 100 e yakın ise o zaman tercihiniz Gold ya da daha yoğun bir yatak isterseniz. Dıamond  serimiz size istediğiniz rahat uykuyu verecektir. Organik yataklarımız da ise kilo sorun olmamakla birlikte doğal bir ortam ile kendinize konforu üst düzeyde yaşata bilirsiniz. Tercihler doğru yapıldığı sürece seçimlerinizde asla yanılmazsınız doru olan tek şey size uygun yatağı bilip ona göre tercih yapmanız ve sizi yönlendirebilecek bilinçli uyku uzmanlarına danışmanızdır. Pahalı yatak en iyisidir kavramının yanlış olduğuna inanıyor, size vücudunuza uygun malzemelerden yapılmış yatakları tercih etmenizi öneriyoruz.

Doğal Yatak Fiyatları Nelerdir? Fiyatlar Neye Göre Değişir?” başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Önceki Yazı
Bebekler İçin Organik Yatak
Sonraki Yazı
Lateks Yatakların Özellikleri Neler?

4 Yorum

  • 4 Haziran 2018 17:51
    Yiğit ARAPTARLI

    Sn İlgili,

    Kalın ama yumuşak bir yaylı yata kullanıyorum ve bel fıtığım var.
    Sanırım yatağım fazla yumuşak geliyor, ürünlerinizden hangisini tavsiye edersiniz?

    Yanıtla
  • 30 Ocak 2020 08:08
    Erol Gence

    Daha önce 28 cm lateks yatak kullandım. Şimdi eskidiğinden değistirmek istiyorum. O rahatlığı haği yatağınızda bulabilirim. Bu arada 120 kg olduğumu da belirteyim.

    Yanıtla
    • 7 Şubat 2020 09:14
      Editör

      Merhaba konu hakkında detaylı bilgi verebiliriz iletişim bilgilerinizi iletebilirseniz sevinirim.

      Yanıtla

Yorum Yaz