15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Lateks Yatak Şikayetleri Neler Oluyor ?
Sonraki Yazı
Omuz Ağrısı ile Uyananlar Hangi Yatakları Tercih Etmeli

Lateks Yatak Yorumları Neler?

Lateks yatak alırken bu yatağı kullanan kimselerin yorumları tayin edici olmaktadır. Lateks yatak kullanan kişilerin deneyimlerinden derlenen bu yazı, lateks yatak hakkında kararsız kalan kimselere yol gösterici olacaktır.

Doğal Lateks Yataklarımızı inceleyin. Full Ortopedik Doğal Lateks Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Lateks Yatak Nedir?

Yorumlardan önce lateks yataktan bahsetmek konunun daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır. Lateks, kauçuk ağacının özünden üretilen bir maddedir. Sağlamlığı ama aynı zamanda elastik özellikler taşıması ile son yıllarda yataklarda kullanılmaktadır. Lateksin elde edilme işlemi oldukça zordur. Özel dönemlerde kauçuk ağaçlarının gövdesinden titiz çalışmalar sonucunda elde edilen bu öz, hava ile tepkimeye girer ve sertleşir. Ardından özel olarak işlenerek bloklar haline getirilip lateks yatakların yapımında kullanılır. Lateks yataklar ise pek çok açıdan mükemmel bir uyku deneyimi sunmaktadır.

Lateks Yatak Nedir? Lateks Yatak Nasıl Olmalı?” yazımızdan daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Özellikleri sıralanacak olursa;

  • Delikli sünger yapısına sahip olması sebebiyle yatakta sürekli hava dolaşımı olmaktadır. Bu da hem ısı dengesini sağlamakta hem de kötü kokuların oluşmasını engellemektedir. 
  • Lateks yatakların çoğunda yay kullanılmadığı için yayın sebep olacağı ağrılar ya da oksitlenme sonucunda mantar, küf vb. durumlar lateks yataklarda görülmez.
  • Çift taraflı kullanım imkanı sunmaktadır. Özellikle bazı modellerde yumuşak ve sert olarak yapılan yönleri sayesinde kişiler için hangi sertlik uygun oluyorsa, buna göre kullanım imkânı tanımaktadır.
  • Genelde yatakların çökme özelliklerine karşılık lateks yataklar malzemesinden kaynaklı itme özelliğine sahiptir. Bu sayede gömülme gibi sorunlar ile karşılaşılmaz.
  • Uykusu sırasında çok fazla hareket eden kimseler için şiddetle tavsiye edilmektedir. Çünkü uykuda hareket bir süre sonra rahatsız verici ve uykuyu bölecek bir hal alacağı için lateks yataklarda sarsıntı emici özellik sayesinde hareketlerden ötürü uyanma durumları oluşmaz.
  • Malzemesinin doğal oluşu ve özenli yapımı sayesinde uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Herhangi iklim durumuna uyum sağlar, sıcak ortamlarda ısı emici özelliği sayesinde herhangi bir kötü kokunun ya da terletmenin oluşmasını engeller.
  • Vücudu saran yapısı sayesinde kas yıpranmaları başta olmak üzere eklem ağrılarına iyi gelmektedir.
  • Konforu sayesinde aralıksız bir uyku uyumak isteyenlere karşı ideal yatak imkânı sağlamaktadır.
  • Özellikle alerjisi olan kimselere yönelik, anti alerjik özellikleri sayesinde rahat uyku koşulları sunmaktadır. 
  • Belirli bir süre sonra yatakta sıkışan havanın açığa çıkması sebebiyle oluşan zehirli gazlar, geniş hava gözenekleri sayesinde lateks yataklarda görülmemektedir.

Lateks yatak hakkında daha ayrıntılı bilgi için:’‘Lateks  Yatağın Özellikleri Neler?”.

Lateks Yatağı Niçin Tercih Etmeli?

Uyku, bilindiği üzere insan yaşamının üçte birini oluşturur. İfade olarak kolay gözüken bu durum insan yaşamı söz konusu olduğunda hatırı sayılır bir süreye tekabül etmektedir. Uykusuz olunması ya da uykunun tam olarak alınmadığı durumlarda baş gösteren tedirginlik, huzursuzluk, rahatsızlık, dikkatsizlik, keyifsizlik gibi durumların çoğu yanlış yatak tercihinden kaynaklanmalıdır. WellMatt’ın her kesim için sunmuş olduğu doğal lateks yatakları ise uyku sorunlarının önüne geçmek için oldukça etkilidir. Özellikle uyurken sürekli hareket eden ve bunun sonucunda uykusu bölünenler, vücut ağrıları ile uyananlar, hareketleri sebebiyle yanındakini rahatsız edenler, eklem ağrıları çekenler, alerjik reaksiyonları olanlar, kötü kokular duyumsayanlar lateks yatağı gönül rahatlığı ile kullanabilirler. Yatak seçiminde kilo da önemli bir faktör olmasına karşılık lateks yatakların içe çökmeyen yapıları sayesinde, kilo da sorun olmaktan çıkmaktadır. Özellikle aşırı kilolu kimseler için lateks yatak tercih edilmelidir. Çünkü aşırı kilolu kimseler için diğer yataklarda hem çökme meydana gelecek hem de terleme sorunları oluşabilecektir. Bunun yanı sıra uykusu hafif olan çocuklar için de lateks yatak, tüm gün yorgunluklarını alacak bir imkan sunmaktadır. Kısaca, iyi uyku uyumak isteyen herkesin tercih edeceği lateks yatak hakkında, kullanan kimselerin yorumlarını da aktarmak yatağın önemini açığa çıkarmaya yardımcı olacaktır.

Lateks Yatak Müşterilerimizin Yorumları Nedir?

Satış oranları ve lateks kullananların yorumları dikkate alındığında lateks yatak hakkında öncelikli olarak olumsuz düşünceye sahip olunduğu fakat yatağı kullanmaya bağlı olarak görüşlerinin olumlu yönde oldukça değiştiği görülmektedir. 

  • “Ben aldım, kardeşim de bende kaldığı gün yattı. Şimdi o da aldı ve bu gidişle tüm aile sizinle yatacak.” – Berna D.
  • “Kargo çok hızlı yapıldı. Yatak çok rahat kalkmak istemiyorum.” – Şeyda D.
  • “Ürün çok güzel. Sertlik durumu da çok iyi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.” – Tayyar K.
  • “Yaylı yataklara alışmış birisi olarak, kızımı düşünerek lateks yatak aldım. Ama önce birkaç gün ben deneyim ve sonuç gayet tatmin ediciydi. Şu an kızım yatağı kullanıyor. Yüz üstü, sırt üstü biraz çılgın yatıyor. Gayet de mutlu, tavsiye ederim.” – Abdurrahman S.
  • “Aşırı bel ağrısı ve sol bacağımda sinir sıkışması oluyordu. Şu an sorunsuz kalkıyorum. Sabahları aşırı mutluyum, destek ekibinize de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Gece 11 olmasına rağmen sorularım anında cevaplandı ve o saatte almaya karar verip aldım.” – Gürkan B.
  • “14 aylık bebeğimiz için aldık. Almadan önceki sorularım anında cevaplandı, gerekli yönlendirmelerle doğru yatağı sonunda alabildim. Henüz 2 gece olmasına karşılık bebeğimin rahat ettiğini fark ettim. Ayrıca ara sıra yanına uzanmak zorunda kaldığım için romatizma hastası birisi olarak rahat bir yatak seçtiğimizi söyleyebilirim. Paketleme ve kargolama da çok çok iyiydi. Teşekkür ederim.” – Nihal I.
  • “2 yaşındaki oğluma aldığım bu yataktan aşırı memnunuz. Hatta o yatağı kullanmadığı sıralarda, arada bir bende uyuyorum yatakta. Kısa süre içerisinde çift kişiliğini de alacağız.” – Merve T.
  • “Ürünün paketlenmesi çok iyi şekilde yapılmış. Kargo da hızlı bir şekilde teslim etti. Yatak oldukça kullanışlı ve tereddüt etmeden alabileceğiniz bir ürün. Memnun kaldık, teşekkürler.” – Arda S.
  • “Kullandığımız yatağı atmak zorunda kalınca acil olarak yatak siparişi vermiştik ve acil olmasını belirtmememize rağmen çok hızlı bir şekilde yatağımız teslim edildi. Derdimize derman oldu, teşekkürler.” – Adnan T.
  • “Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Paketleme çok düzgün ve özenli bir şekilde yapılmış. Ayrıca aklıma takılan sorulara da müşteri hizmetleri kısa süre içerisinde dönüş yaparak yanıt verdiler. Daha ne isteyebilirim ki, gerçekten yatak konusunda titiz çalışan bir firma diyebilirim.” – Tuncer A.
  • “Lateks yatak almak istiyorduk ama hangi modelinin uygun olacağını bilemediğimiz için müşteri temsilcisi ile görüşme gerçekleştirdik. Onun tavsiyesi üzerine soft modelden aldık. Ürünü şimdilik 1 haftadan beri kullanıyoruz ve gayet memnunuz. Doğru yönlendirme için çok ama çok teşekkür ediyorum.” – Ferit K.
  • “Lateks soft modeli orta – sert bir model özelliği taşır. Firmayla yaptığım görüşmede de bundan bahsetmişlerdi. Üstelik onlara söylediğim sırt sorunlarım için bu yatağı almamın daha uygun olacağını söylemişlerdi. Ben de onlara uyarak aldım ve pişman olmadım. Teşekkürler.” Esra A.
  • “60 kg olduğumu söylediğimde benim için soft modelin uygun olacağından bahsetmişlerdi. Ben de tavsiyelerine uyarak siparişimi verdim ve çok beğendim. Ağrılarım neredeyse yok oldu. Bu zamana kadar sağlık problemim olduğunu düşünüyordum, yatmış olduğum yataktan kaynaklandığını daha şimdi anladım. Yatağınızı değiştirirken mutlaka yetkili arkadaşlardan tavsiye alınız.” Handan S.

Lateks Yatak hakkında fiyat bilgisi için şu yazımızı inceleyebilirsiniz: ”Lateks Yatak Fiyatları Ne Kadar ve Neye Göre Değişiklik Gösteriyor?”

Paylaş:
Kategori:Lateks Yatak
Önceki Yazı
Lateks Yatak Şikayetleri Neler Oluyor ?
Sonraki Yazı
Omuz Ağrısı ile Uyananlar Hangi Yatakları Tercih Etmeli

0 Yorum

Yorum Yaz