15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Katlanır Yatak Nedir,Katlanır Yatak Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sonraki Yazı
Ortopedik Yatak Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Katlanır Yatak Kullanıcılarının Yorumları Nedir?

Katlanabilir yatak yorumları sayesinde misafirleriniz, kendiniz ya da kamp gibi faaliyetleriniz için en uygun yatak türü olan katlanabilir yataklar hakkında fikir sahibi olabilir ve pratik özellikleri kadar sağladıkları konfor ile de öne çıkan katlanabilir yataklar hakkında karar verebilirsiniz. Normal yataklardan hiç farkı olmayan ve kullanılmadığı zamanlarda yer kaplamayan özellikleri ile son derece işlevsel olan katlanabilir yataklar her ortamda kullanım kolaylığı sunmaktadır.

Üçe Katlanır Yer Yataklarımızı inceleyin. Katlanır Yatak Modelleri & Fiyatları 

Katlanır Yatak Nedir,Katlanır Yatak Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?” yazımızı mutlaka okuyun.

Katlanabilir Yatak Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Katlanabilir yatak normal yataklara göre sabit bir yapıya sahip olmayan, ek yerlerinden ayrılabilen ve kullanılmadıkça toparlanan yataklara denilmektedir. Bu sayede hem yer kolaylığı hem de pratik bir şekilde kurulumu yapılan yataklar ortaya çıkar. Dört mevsim rahatça kullanılan bu yatakların özellikleri şu şekildedir;

  • Katlanabilir yataklar ek yerlerinden ayrılırlar ve bu bakımdan kullanılmadıklarında yer kaplamazlar. Aynı zamanda katlı olduklarında dekoratif bir koltuk olarak kullanılabilmektedirler.
  • Somyasız olması yüzünden rahatça hareket ettirilebilmektedir. Özellikle öğrencilere, misafiri çok olanlara ya da otel gibi işletmeler için büyük bir avantaj sağlamaktadır.
  • Visco, lateks, doğal yün ve pamuk gibi malzemelerden üretilen katlanabilir yataklar, bu özellikleri ile vücudun ihtiyaç duyduğu rahatlığı da sağlayarak dinlendirici bir şekilde uyumayı sağlamaktadırlar.
  • Katlanabilir yataklar fermuarlı yapıda oldukları için rahatça temizleme ve hava alma imkanına sahiptirler. Böylece kirlenmeleri durumunda kolayca temizlenir, bu özellikleri de özellikle kamp gibi alanlarda katlanabilir yatakların kullanımını kolaylaştırmaktadır. Hava alan yapıları ise aşırı terleme ya da üşüme gibi durumların önüne geçmektedir.

Bu özellikleri ile pratik ve hızlı bir şekilde konforlu uyuma imkânı sunan katlanabilir yataklar her geçen gün daha fazla kişiler tarafından tercih edilmektedir.

 En Çok Tercih Edilen Katlanabilir Yatak Modelleri Hangileri?” başlıklı yazımızdan daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Katlanabilir Yatak Yorumları Nelerdir?

Katlanabilir yatak yorumları, yüksek kaliteli malzeme ve işçilikle hazırlanan bu yatakları tercih eden Wellmatt müşterileri tarafından paylaşılmıştır. Bu sayede katlanabilir yatak tercihinde daha kolay karar verebilir ve kullanıcıların deneyimlerini öğrenebilirsiniz;

  • “Çıkar aç, yat kalk katla koy kaldır. Çok pratik.” – Namık D.
  • “Stüdyo bir dairede oturduğum için normal yatak kullanamıyordum. Yatak katlandığı zaman hiç yer kaplamıyor ve son derece konforlu.” – Sena Ç.
  • “Ürünlerinizin kalitesini oldukça beğeniyoruz, daha önce de yorgan ve yastık almış yine memnun kalmıştık.” – Aysu T.
  • “Çocukların odasına aldı. Misafir geldiğinde rahatça çıkarıp kullanabiliyoruz. Çok rahatlar.” – Suna B.
  • “Ürün problemsiz olarak teslim edildi, kargo çok hızlıydı. Fiyat performans oranı gerçekten çok iyi.” – Mehmet K.
  • “Oğlumun odasına aldık. Ben puf halini, oğlumun arkadaşları da yatak halini çok sevdi.” – Orçun G.
  • “Gönderi hızı ve üründen fazlasıyla memnun kaldık. Yardımcı olan ekibinizi de ayrıca teşekkür ediyorum.” – Selim N.
  • “Teknede kullanmak için aldık. Oldukça kullanışlı bir yatak, hiç yer kaplamıyor.” – Sercan K.
  • “Çocuk odasına, ikinci yatak olacak şekilde aldık. Ortopedik özellikleri yüzünden tercih ettik. Kısa sürede, kullanınca bel ağrılarımız geçti. Keşke daha önceden alsaydık. Katlanınca kenarda az yer kaplıyor ve üzerine oturup kitap okuyabiliyoruz. Keşke uyumlu çarşaf da bulabilsem. Ayrıca beraberinde gelen hediye yastık için ve tertemiz paketleme ile saklama hurcu için de teşekkür ediyorum.” – Duygu E.
  • “Gerçekten güzel, rahat yatak ayrıca kargo hızlı. Yatak rahatça katlanıp taşınıyor. Kılıfı da çıkarılıp yıkandığı için severek kullanıyoruz.” – Semiha R.
  • “Gayet hafif, almadan önce ağır olursa hareket ettiremem diye telaşlanıyordum. Benim gibi çocuk odasında boşluk yaratmak isteyenlere tavsiye ediyorum. Yazları da balkon da yatmak için kullanıyoruz. Teşekkürler WellMatt.” – Emine K.
  • “Çocuklarım yurt dışında okuyor ve kaldıkları evdeki yataklar hiç içime sinmemişti çünkü rahat değillerdir. Pratik ve kolay olması açısından katlanır yataklardan aldım. Çok rahat ettiklerini söylüyorlar, teşekkür ederiz.” – Banu Ş.
  • “Eşimle ben sıklıkla kamp yapmaya gideriz çünkü kamp bizim için bir tutkudur. Kamp için en önemli noktaların başında ise rahat uyumak geliyor. Bir arkadaşım sayesinde 12 cm kalınlığındaki visco katlanır yatağı aldım. Çadırın içine de çok iyi oldu. Zemini hissetmiyorsunuz, çok rahat. Katlanması da bizim işimize çok yaradı. İstediğimiz yere rahatlıkla götürebiliyoruz. Kolay ve pratik, teşekkürler.” – Ersin  Y.
  • “Kızımın evi için aldım ikişer adet. Arkadaşları misafirliğe geldiğinde kanepede yatmak zorunda kalmasınlar diye. Aynı zamanda ürün çok da pratik, rahatça katlanıp yerinden kaldırılabiliyor. Bu açıdan rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Arkadaşları da memnun kalmışlar, size de tavsiye ediyoruz.” – Zehra Y.
  • “İnternette tesadüfen bulduğum bu markanın ürününe biraz temkinle yaklaşıyordum. Ancak yorumları inceledikten sonra ürünü aldım ve deneme imkânı buldum. Memnun kalmadığımda para iadesi yapmaları çok iddialı gelmişti açıkçası. 2 aydır kullanıyorum ve kesinlikle çok memnun kaldım, tavsiye ederim.” – Selçuk A.
  • “Öğrenci evi için iki adet aldık. Oldukça kullanışlı, uygun fiyatlı. Aynı zamanda arkadaşlarımızı da artık gönül rahatlığı ile ağırlıyoruz.” – Cemil K.
  • “Yazlık evimde misafir yatağım yoktu. Misafirim hiç eksik olmadığı için 5 – 6 tane katlanır yatak aldım. Gelen misafirlerim oldukça memnun kaldılar, rahatlıkla yattıklarını ifade ediyorlar. Uğraştıran bir şey de değil üstelik. Hemen katlayıp kenara koyuyorsunuz. Pratik ve kullanışlı bir ürün, tavsiye ederim.” – Sinan V.
  • “Çocukların arkadaşları için aldık, harika bir kumaşı varmış doğrusu. Yazlık için de lateks olandan sipariş vermeyi düşünüyorum, eminim ondan da memnun kalırız.” – Ekrem A.
  • “Çok misafir olunca yer sıkıntısı oluyordu. Bu sorunu çözmek için katlanır yatak almaya karar verdim. Ürün gelince dolabın altına sokuverdik. Yer kaplamıyor, üstelik bir çocuk bile rahatlıkla taşıyıp kurabilir. Yatak ince görünüyor ancak çok rahat. Ben de eşim de uzanıp denedik, dün arkadaşlarım bizde kaldı. Birisi bu yatakta uyudu ve sabahleyin çok rahat uyuduğunu söyledi. İlerleyen zamanlarda da birkaç tane daha almayı düşünüyorum.” – Mehmet G.

“Aslında sipariş vermek için bir süre karar veremedim. Sonuçta emsalleri çok daha uygun fiyata satılıyordu. Fakat bu zamana kadar misafirlerimiz için o kadar çok şişme yatak parası verdik ki! Üstelik hepsi de boşa gitti çünkü çok kısa sürede patladılar. Normal yatak koyabileceğimiz odamız da olmadığı için iade garantisini görünce olmuşken en iyisi olsun dedik ve 14 cm lateks katlanır yatak siparişi verdik. Rulo yapılmış halde, vakumlu bir şekilde geldi. Bir gece hemen kullanma imkânı bulduk, daha sonra da annem ve kardeşim uyudular. Öncelikle gerçekten çok rahat ve parasını kesinlikle hak ediyor. Şişme yatakların inip bel ağrıtmasından mustarip olduğumdan ötürü daha sert olsun diye lateks tercih etmiştim ama bir tık yumuşak olanı, visco da olabilirmiş. Açıkçası daha önce lateks yataklara alışkın olmadığım ya da şişme yataklara alıştığım için biraz sert geldi ama zamanla rahatlığını daha iyi fark eder oldum. Katlanma yerleri bileşik olduğu için ayrılma yapmadığı gibi yatma esnasında da katlanma yerlerini hiç hissetmiyorsunuz. Sünger ve lateks malzemesi ile yapılan modelde bu özel katmanı saran kılıf son derece kaliteli. Katlandıktan sonra bile hiçbir bozulma ya sarkma belirtisi göstermiyor. Alacak olanlar düşünmeden katlanır yatak alabilirler!” – Birkan S.

Katlanabilir yatak fiyatları nedir?Katlanır yatak fiyatı neye göre değişir?” başlıklı yazımızdan daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Paylaş:
Kategori:Katlanır Yatak
Önceki Yazı
Katlanır Yatak Nedir,Katlanır Yatak Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sonraki Yazı
Ortopedik Yatak Nedir? Özellikleri Nelerdir?

0 Yorum

Yorum Yaz