15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Katlanır Yatak Fiyatları Nedir,Fiyatlar Neye Göre Değişir?
Sonraki Yazı
Katlanır Yatak Kullanıcılarının Yorumları Nedir?

Katlanır Yatak Nedir,Katlanır Yatak Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Misafirlerinizin rahat etmesi ve aynı zamanda da ev içinde geniş bir rahatlık sağlamanız için son derece elverişli olan katlanabilir yatak modelleri ile alışılmış yataklardan farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Katlanabilir özelliği sayesinde yer konusunda sıkıntı yaratmayan ve geniş alan kolaylığı sunan bu modeller, her evin ya da otel gibi işletmelerin ihtiyaçlarını doğru olarak karşılıyor. Ancak katlanabilir yatak seçerken dikkat edilecekler piyasa koşullarında çok bulunan yataklara kıyasla daha iyi bir deneyim yaşamanızı sağlayacaktır.

Üçe Katlanır Yer Yataklarımızı inceleyin. Katlanır Yatak Modelleri & Fiyatları 

Katlanabilir Yatak Nedir?

Katlanabilir yataklar temel olarak alan sorunu yaşayan ve misafirlerini iyi ağırlamak isteyen kimseler tarafından tercih edilen ek yerlerinden katlanabilme özelliğine sahip yataklardır. Katlanabilir yataklar,en az standart yataklar kadar kaliteli oldukları için siz ve misafirleriniz için konforlu bir uyku sunmaktadırlar.   Piyasa koşullarında sık olarak görülen katlanabilir yataklar esasında sadece katlanma özelliği olan ancak yatak konforu açısından son derece kötü özellikler gösterebilmektedir. Bu durumun önüne geçmek adına WellMatt olarak sunduğumuz katlanabilir yatakları tercih edebilir ve rahatlığı üst seviyede yaşayabilirsiniz.

 En Çok Tercih Edilen Katlanabilir Yatak Modelleri Hangileri?” başlıklı yazımızdan daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Katlanabilir Yatak Özellikleri Nedir?

WellMatt olarak sunduğumuz katlanabilir yatak özellikleri normal yataklardan katlanır yatakların hiçbir farkının olmadığını göstermektedir;

  • Katlanabilir yataklar en temel olarak ek yerlerinden katlanılarak kullanıma olanak verirler ve bu yüzden alan sorunu olan hane ya da mekânlarda büyük bir kullanım kolaylığı sunarlar.
  • Katlanır yataklar belirli malzemelerden yapılmaktadır. Kullanılan malzemelerin kalitesi açısından üst düzey bir uyuma deneyimi sunan bu yataklar, vücudu destekleyen yapıları sayesinde de dinlendirici bir uyku sağlamaktadırlar.
  • Katlanabilir yataklarda kullanılan malzemeler çeşitli cilt sorunlarına ya da alerjik tepkimelere karşı özenli bir şekilde üretilmektedirler ve katlanabilir yataklarda uyuyanlarda bu tür sorunlar görülmez. Hava alan yapıları sayesinde mevsim koşullarından bağımsız olarak katlanabilir yatakları tercih edebilirsiniz.
  • WellMatt olarak sunulan katlanabilir yatak modellerin dört mevsim ısı değerleri stabil olarak kullanım imkanı veren kaliteli örme ve pamuklu kumaşlar kullanılmaktadır. Bu sayede gerçek yatak konforundan hiçbir farkı bulunmayan, kaliteli uyku arayan herkese sunulmaktadır.
  • WellMatt katlanabilir yatak modelleri için metal karyola sistemi bulunmamaktadır. Daha iyi ve günümüz estetik algısına yakın olması sebebiyle sade tasarımlar tercih edilmektedir.

Katlanır Yatak Kullanıcılarının Yorumları Nedir?” başlıklı yazımızdan daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Katlanabilir Yatak Avantajları Nedir?

WellMatt olarak sunduğumuz katlanabilir yatak modelleri pek çok yarara sahiptir. Katlanabilir yatak avantajları şu şekilde sıralanabilir;

  • Alan sorunu yaşıyorsanız ve küçük bir evde ikamet ediyorsanız, katlanabilir yatak modelleri ile birlikte aradığınız rahatlığı bulabilirsiniz. Bu sayede evinizde daha fazla boş alan oluşacak ve fazla eşya yükünden kurtulmuş olacaksınız. 
  • Otel ya da pansiyon gibi işletmeniz bulunuyorsa ilave yatak ihtiyacı her zaman doğabilir. Böylesi durumlarda yatakları hareket ettirmek çok zor olacağı için katlanabilir yataklar ile istediğiniz an hizmet verebilirsiniz. Aynı zamanda katlanabilir yatakların konforu nedeniyle müşterileriniz büyük bir memnuniyet duyacaklardır.
  • Katlanabilir yataklar toplu olduklarında yumuşak bir koltuk olarak kullanılabilecek forma sahiptirler. Bu sayede yatağı kullanmadığınız anlarda eviniz için hoş bir dekor olarak kullanabilirsiniz.
  • Yapısal özelliklerinin yanı sıra katlanabilir yataklar ihtiyaç duyduğunuz sağlıklı ve konforlu uyku deneyimi yaşamanıza olanak tanırlar. Bu sayede dinlendirici, vücut ağırlığınızın dengelendiği bir yatakta uyuma imkânı elde edebilirsiniz.

Katlanabilir Yatak Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Katlanabilir yatak seçiminde dikkat edilecekler ile kendiniz ya da misafirleriniz için doğru olan yatağı kolaylıkla seçebilirsiniz. İnsan yaşamının üçte biri yatakta geçtiği için katlanabilir yataklarda da uyku kalitesi oldukça önemlidir. Ayrıca iyi bir uyku dinlendirici özellikler taşıdığı için katlanabilir yatak tercihlerinizde de bu özelliklere çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Piyasa koşullarında bulunan katlanabilir yataklar görünümleri ya da özellikleri ile ihtiyacınız olan gereksinimleri karşılamazlar, bu sayede de çeşitli sorunlar yaşamanıza neden olurlar. Belirli noktalara dikkat ederek doğru katlanabilir yatak seçimi yapabilirsiniz;

    • Katlanabilir yatak seçiminde ihtiyacınızı doğru olarak karşılayacak yatakların seçimine dikkat etmek gerekmektedir. Bu bakımdan yatağı hangi alanda kullanacağınız büyük önem taşımaktadır. Katlanabilir yatakları kendiniz için kullanabileceğiniz gibi misafirleriniz ya da müşterileriniz için de rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
  • Yatağın kalitesini tasarımı ve içeriğinde kullanılan malzeme belirlemektedir. Kötü malzemeden yapılmış ürünler ile birlikte istediğiniz rahatlığı bulamayacağınız için katlanabilir yatağın  yapıldığı malzemeye dikkat etmek önemlidir. WellMatt tarafından üretilen katlanabilir yataklar doğal lateks ve visco malzemelerden üretilmektedirler.
  • Doğal lateks; tropik bölgelerde yetişen kauçuk ağacının gövdesinden özel yöntemler ile elde edilen sıvıya lateks denilmektedir. Yine özel yöntemler ile lateks sıvısı blok haline getirilir ve yatak için eşsiz bir konfor sağlar. Lateks malzemesi uzun süreli kullanım imkânı vermesi ve aynı zamanda da açık hava kanalları sayesinde öne çıkmaktadır. Çok yüksek ağırlıklara karşı dirençli olmakla beraber ağırlığı eşit şekilde dağıtma özelliğine sahiptir. Bu sayede çok uzun zamanlar bile yatağı deforme olmadan kullanabilirsiniz. Ayrıca hava kanalları sayesinde sürekli nefes alan yapıda olan katlanabilir yatak, bu sayede aşırı terleme, alerjik reaksiyonlar gibi durumların önüne geçmiş olmaktadır.
  • Visco; NASA tarafından 1960’lı yıllarda geliştirilmiş olan visco elastik malzemesi kişinin vücudunun şeklini aldığı için eşsiz bir uyuma rahatlığı sunmaktadır. Vücudu saran yapısı ile birlikte kilo özelliğinden bağımsız olarak visco malzemesi her koşulda iyi bir uyku deneyimi sağlamaktadır. Visco malzemesi ağırlığın şeklini aldığı için çok yüksek ağırlıklara karşı dayanıklı olup aynı zamanda da çok uzun süreler kullanıma olanak vermektedir. Aynı zamanda visco malzemesi uyku esnasında hareket arttırıcı özellikleri ile birlikte dönme sorunlarının da önüne geçmektedir.
  • Katlanabilir yatakların sağlık gelişime sunduğu desteğe dikkat edilmelidir. Fiziksel özellikler göz önünde tutularak katlanabilir yatak tercihinde bulunulmalıdır. Çünkü herkesin uyku deneyimi farklılık gösterebilir ve özellikle misafirleriniz için katlanabilir yatak tercih edecekseniz herkesin rahatlıkla kullanabileceği ortopedik katlanabilir yatak modellerini tercih edebilirsiniz. Piyasa koşullarında kötü malzemeden üretilmiş katlanabilir yataklar, çeşitli eklem ve kas ağrılarına sebep oldukları için kötü bir uyku deneyimi yaşanmasına neden olurlar. Bu durumun önüne geçmek için katlanabilir yatakların içeriğinin ne olduğuna ve hangi malzemelerin kullanılmış olduğuna dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Katlanabilir yataklarda kullanılan yay,dinlendirici bir uykunun önüne geçer. Vücudunuzun dengesini bozarak, uyku esnasında ağırlığın dengesiz olarak dağılmasına sebebiyet verirler. Bu durumda da uyku boyunca o bölgeleriniz sürekli çalıştığı için dinlendirici bir şekilde uyuyamazsınız. Sabahları dinlenmiş bir şekilde uyanmak için doğru malzemenin kullanıldığı katlanabilir yatakları tercih etmeniz doğru olacaktır.

Bu koşullar altında kendiniz ya da misafirleriniz için doğru katlanabilir yatak modeli tercihinde bulunabilir ya da WellMatt uyku danışmanından yardım alabilirsiniz.

Paylaş:
Kategori:Katlanır Yatak
Önceki Yazı
Katlanır Yatak Fiyatları Nedir,Fiyatlar Neye Göre Değişir?
Sonraki Yazı
Katlanır Yatak Kullanıcılarının Yorumları Nedir?

0 Yorum

Yorum Yaz