15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Yorgunlukla Başa Çıkma Yolları
Sonraki Yazı
Latalı Baza: Karyola Latası Nedir?

Sağlıklı Bir Yatak Nasıl Olmalı ?

Sağlıklı bir yatak seçmek için, bulunduğunuz ortam sıcaklığı, vücut yapınız, boy ve kilonuz gibi kişisel bilgiler oldukça önemlidir. Bunlar dışında bel fıtığı, omurga rahatsızlıkları gibi fiziki problemleriniz mevcutsa bu da seçmeniz gereken yatağın özelliklerini değiştirecek ve etkileyecektir. Ve tabi ki hayat tarzınız ve uyku alışkanlıklarınız da yatak seçimi konusunda belirleyici olacaktır.

Full Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Tam Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Eğer artrit hastalığı rahatsızlığınız varsa mutlaka bu yazımızı inceleyin: ”Artrit Hastaları Hangi Yatağı Tercih Etmeli?”.

Yatak seçimi yapmak pek çok kişi için zordur. Seçenekler arasında sizin için en doğru yatağın hangisi olduğunu seçmek için uyku uzmanlarından destek almak sizi kurtaracaktır.

WelMatt Yatak Fabrikasında onlarca çeşit ortopedik yatak üretimi yapılır ve bunlardan bir veya birkaçı mutlaka sizin için uygundur.

Ortopedik yataklar hakkında detaylı bilgilere bu yazımızdan ulaşabilirsiniz: ”Ortopedik Yatak Nedir? Nasıl Olmalı?”.

Yapılan binlerce yatak satışı ve satış sonrası müşterilerimizden alınan geri bildirimler, uzman kadro ve uyku danışmanları, size en uygun yatakları belirlemek için birçok etkeni sentezleyerek ürün tavsiyesinde bulunur ve yardımcı olurlar.

Visco ortopedik bir yatak seçilecekse, Boy-Kilo orantısının önemi yatağa uygulanacak olan basınç ve bu yatağın o basınca dayanması ile alakalıdır. 1.50 boy 80 kilo bir bedenin yatağa uyguladığı basınç ile 1.80 boy ve 80 kilo bedenin yatağa uyguladığı basınç arasında farklılıklar vardır. Bir genelleme yapmak gerekirse oda sıcaklığında kullanılan standart 70 dansite bir yatak kilonuzun boyunuzun son iki hanesinin 20kg aşağısını ve 20kg yukarısını rahatlıkla kaldırabilmektedir. 80 dansite bir ürün ise kilonuzdan 35-40kg yukarısını ve 10kg aşağısını rahatlıkla kaldırabilmektedir. 60 dansite bir ürün boyunun son iki hanesi ile kilosunun çok yakın olan veya kilosunun daha aşağısında olan kişilere tavsiye edilmektedir. Eğer; bel fıtığı, omurga rahatsızlıkları gibi fiziki problemleriniz mevcutsa bu da seçmeniz gereken sertlik oranlarını değiştirecektir.

Bunun dışında tercihiniz Doğal Lateks yataklardan yana olacaksa, kilo çok önemli olmamakla beraber özellikle terleme sorunlarınız da ya da çok sıcak bilgede yaşıyorsanız hava koşullarına uygun olması önemlidir.

Lateks Yatağın Özellikleri Neler ?” yazımızı mutlaka inceleyin.

Ve tabi ki Organik yataklar. Uyku danışmanları ve usta ellerin iş birliği ile en uygun doğal ham maddelerin birleştirilmesi ve el işçliği ile hazırlanması ile oluşan bu doğal yataklar, uykunuza zevk katacak ve konfor katacaktır. İçerisinde yapıştırıcı dahi olmayan bu tamamen doğal yataklar sağlıklı uykunun diğer adıdır.

Doğal Yatak Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?” başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Vücut yapınız ve uyku alışkanlıklarınız yatağın fiyatından daha önemlidir. Unutmayın en pahalı yatak en sağlıklı yatak, en sert yatak en ortopedik yataktır sözleri yanlıştır.

Doğal yataklar hakkında daha detaylı bilgi için yazımızı okuyabilirsiniz: ”Doğal Yatakta Hangi Malzemeler Kullanılır?”.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Kategori:Genel
Önceki Yazı
Yorgunlukla Başa Çıkma Yolları
Sonraki Yazı
Latalı Baza: Karyola Latası Nedir?

0 Yorum

Yorum Yaz