15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Uyurken Nasıl yatmalıyız ?
Sonraki Yazı
Sevgiliden Önce İyi Bir Yatak Bulun!

Patchwork Halılar

Evinizin hemen hemen her köşesinde zemini renklendiren, dekorasyonunuzu tamamlayan, soğuğu engelleyen hatta tozu tutarak size yardımcı olan halılar gün geçtikçe çeşitleniyor.

El dokuması, makine halısı, tüylü halılar kilimler derken seçenek üstüne seçenek sunan firmalar her eve uygun halılar üretip satışa sunuyor. Ne kadar çeşit olursa olsun Ahh!! o el dokuması halılar gibi olur mu? Diyorsanız, El dokuması, rengarenk Patchwork halılar tam size göre. Evinizin tarzı ister modern olsun ister klasik hatta country bile olabilir hiç fark etmez çünkü size uygun bir Patchwork halı mutlaka vardır.

Hikayesi ve her birinin birbirinden farklı olması bu halıları oldukça özel kılan özellikler. Yani isteseniz de aynı renk bile olsa hiçbir halı birbiriyle aynı olmuyor, yani karakteri olan halılar. Üstelik renk seçenekleri ve duruşu ile evinizin her bölümünde rahatlıkla kullanabilir, eve gelen misafirlerinize halılarınızın hikayesini bile anlatabilirsiniz.

Her rengi içinde taşıyan Multi Patchworklar ya da sarayları andıran dokusuyla kırmızı dokuma Patchworkler bizim önerimiz.

Sizin de halınız bakalım hangi hikayeyi anlatacak.

Paylaş:
Kategori:Ev Tekstili, Genel
Önceki Yazı
Uyurken Nasıl yatmalıyız ?
Sonraki Yazı
Sevgiliden Önce İyi Bir Yatak Bulun!

0 Yorum

Yorum Yaz