15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Yatak Hijyeni Nasıl Sağlanır
Sonraki Yazı
Ortopedik Yataklar

En İyi Yatak!

İnsan ömrünün ortalama senesinin yatakta geçtiği bilgisinden yola çıkarak, arabanıza ve koltuk takımınıza verdiğiniz önemi yatağınıza da vermenizi tavsiye ediyoruz. Zira binlerce lira verdiğiniz vitrininiz bardaklarınızı taşıyor, yatağınız ise sizin bütün yükünüzü çeken bedeninizi.

Full Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Tam Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Unutmayın! En iyi yatak, vücudunuza en uygun olan yataktır. Çok pahalı ya da çok ucuz olmasına değil, size hitap edip etmediğine önem verin.

Özellikle Visco yataklarda, Sırf almış olmak için yatak almayın ve vücudunuza uygun olmayan yataklarda, fiyatı daha uygun diye yanlış tercih yapmayın. Kilonuza ve yatak ölçünüze göre size en uygun dansiteyi öğrenerek seçim yaparsanız, hem rahat uyursunuz hem de yatağınızı uzun süreler kullanırsınız.

En iyi yatak vücudunuzun olması gereken eğrisini koruyan, klasik s harfi bunu en güzel anlatan şeydir herhalde,  işte bu doğruluğu yatarken de sağlayan yataktır. Ana malzemesi Visco, Lateks ya da organik hammaddeler olabilir. Bu da terleme durumunuza, uyku alışkanlıklarınıza göre seçilebilir.

En iyi yatak, tam ortopedik sıfatı altında satılan sert yataklar değildir, en iyi yatak gömülürcesine içinde saklandığınız yumuşak yataklar da değildir. Unutmayın her şeyin fazlası zarar! Vücut boşluklarınızı doldurması ve basıncı yatağa yayacak konforda olması yeterli. 

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Önceki Yazı
Yatak Hijyeni Nasıl Sağlanır
Sonraki Yazı
Ortopedik Yataklar

0 Yorum

Yorum Yaz