15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Online Satış
Sonraki Yazı
Genç Odalarında Visco Yatak

Bebeklerde Lateks Yatak

Yeni doğan bir bebeğin omurga gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmesi için sert, çukurlar oluşturmayan, omurgayı tam destekleyen bir yatakta yatırılması şarttır.

Bu yüzden 0-2 yaş dönemi bebeklerin yataklarında yüzeyinde daha sert ve yoğunluğu artırılmış sünger veya uygun malzemelerin kullanılması önerilir. Yürümeye başlayıp hareketlenen bebek için ise daha yumuşak bir uyku yüzeyi seçilebilir.

Bebek Yatakları Kategorisindeki Lateks Yatakları inceleyin. Ortopedik Bebek (Yenidoğan) Yatak Modelleri ve Fiyatları 

En İyi Bebek Yatakları” yazımızı inceleyebilirsiniz.

 3-6 yaş döneminde, ağırlığı artan çocuğa basınç uygulamayacak sertliğe sahip, uykusunu rahat geçirtecek bir yumuşaklık hissi de olumlu olacaktır. Seçimleriniz arasında lateks yatakları ön planda tutabilirsiniz. Çünkü lateks yatakla yapısı gereği delikli bir yüzeye sahip ve hava akımı imkanı veriyor, terletme oranını azaltıyor, üstelik içeri çökme yerine ittirme şeklinde yay hissiyatı veriyor.

Bebeğinize en sağlıklı yatağı nasıl seçersiniz öğrenmek için yazımıza göz atın: ”Bebek İçin Hangi Yatak Sağlıklıdır?”.

Lateks Yataklar Yaylı yatak ile sünger yatak karışımı, gibi bir ürün.

Bebek omurgası için yumuşak yatak seçmek çok iyi değil, bu bebeğin içeri gömülmesine sebep olabiliyor. Unutmayın yeni doğan bebekler için yatağın sert olması ve omurga gelişimini desteklemesi çok önemli. Ancak bu çok sert bir yatak da olmamalı çünkü bebeğin uyku kalitesi zarar görebilir. Bu anlamda, ortopedik ve yarı sert yatak doğru doğru seçimler arasındadır.

Bebeğiniz için başka yatak seçenekleri nelerdir sorusunun cevabı  bu yazımızda: ” Bebek İçin Hangi Yatak Olmalı? Yatak Seçimi Nasıl Olmalı?”.

Lateks yataklar bebeklerimizin gelişimi için ideal sertlikte ve büyüme aşamasında rahatlıkla kullanabileceği doğal bir yataktır. Doğduğu andan itibaren bebeğimizi koruma altına alırız hatta doğumdan önce bile yattığınız yatak sizin konforunuz açısından çok önemli .

 Lateks yataklar bebeklerimizin gelişimi için ideal bir uyku ortamı sağlar ve rahat bir şekilde uyumasına yardımcı olur. Bebeğiniz sağlıklı gelişimini tamamlarken bizlerde mutlu ve huzurlu oluruz. Bebeklerimiz ise rahatlığın keyfini çıkartarak gelişimini tamamlar.

Bebek yatak fiyatları hakkındaki bu yazımızı hemen inceleyin:”Bebek Yatağı Fiyatları Nedir? Fiyatlar Neye Göre Değişir?”.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Önceki Yazı
Online Satış
Sonraki Yazı
Genç Odalarında Visco Yatak

0 Yorum

Yorum Yaz