15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Ortopedik Yataklar
Sonraki Yazı
HAKKIMIZDA

Yatağımı Değiştirme Vaktim Geldi Mi?

Wellmatt Yatak fabrikası olarak, son teknoloji, hijyen ve geleneği birleştirerek, konforlu ve sağlıklı yataklar
üretiyoruz. Sürekli sorularınıza cevap veren müşteri hizmetlerimiz ve uyku uzmanlarımız, en çok sorduğunuz soruları topladı, işte sorular ve doğru cevapları.

Full Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Tam Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

1-    Visco yatak mı Lateks mi?

Cevap: Visco da Lateks de konforlu ve vücudu destekleyici popüler malzemelerdir. Visco biraz daha saran ve vücudu dolduran, lateks daha esnek ve itme kuvveti olan bir yapıdadır. Terleme sorununuz varsa kışın dahi terliyorsanız, lateks daha uygun olacaktır. Yatak daha çok boşluk doldursun isterseniz tercihiniz visco olmalı.

2-    Başka yerde bu yataklar daha ucuz, aynı yatak daha uygun fiyat ?

Cevap: Hayır bu doğru değil. Biz yatağın reçetesini yayınlayan ve kullandığı malzemeye göre en uygun fiyata visco ve lateks yatak satan firmayız. Yatak fiyatlarımız başka sitelerde de değişiklik göstermez. Hediye ve kampanya güncellemeleri değişebilir. Başka visco yataklar ile kıyaslamadan önce lütfen içeriğini inceleyiniz.

3-    Yatağım taş gibi sağlam, Visco şilte alsam daha uygun değil mi?

Cevap: Yatağınız sağlam mı acaba? Teknik olarak 7-8 senelik kullanım hatta bu süreyi aşan yatakların artık değiştirme zamanı gelmiş de geçiyor bile. Özellikle yaylı yatakların. Çünkü bu yataklar hem ev akarı biriktirir hem de yaylarının batmaya başlaması an meselesidir. Bu yatağın üzerine visco şilte alsanız bile konforu artıramazsınız. Visco yapısı gereği altında bulunan zeminin şeklini alır. Eski yaylı bir yatak da kullanılan visco şilte, boşa harcanan bir paradır. Sizin artık bir yatak alma zamanınız.

Paylaş:
Kategori:Genel
Önceki Yazı
Ortopedik Yataklar
Sonraki Yazı
HAKKIMIZDA

0 Yorum

Yorum Yaz