15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Standart Yaylı Yataklar Neden Rahat Değil ?
Sonraki Yazı
Ortopedik Yatak Nasıl Anlaşılır ?

Visco yatak Nedir?

Visco yataklar soft sünger ve üzerine yerleştirilen Visco katmanından oluşur. Ya da piyasada standart yaylı yatakların üzerine ped yerleştirilerek üretilen yay üstü visco yataklar da vardır. Visco, dokunduğumuzda ya da yattığımızda vücudumuzun şeklini alan süngerin ismidir. Visco Elastic malzeme vücudunuzun ağırlığı ve sıcaklığı ile beraber yatağa yaptığınız basınç sonrasında yumuşar ve vücudunuzun şeklini alır.

Visco Yatak Modellerimizi inceleyin. Full Ortopedik Visco Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Tamamı Visco olan yatak yoktur, çünkü tamamen visco malzemenin üzerinde uyumak imkansızdır. Visco yapısı gereği altında bulunan malzemenin şeklini alır, tamamen visco bir yatak olsaydı gömülür ve hareket edemezdiniz. Visco’yu en iyi şekilde kullanabileceğiniz malzeme, süngerdir. Soft sünger olarak da bilinen özel yatak süngeri ve visco malzeme bir arada kullanılarak Visco yataklar üretilir.

 ”Visco” en üst katmanda bulunan, vücudunuzun şeklini alan kısmı oluşturur ve genelde tek taraflı kullanılır. Yatarken vücudun şeklini alan yataktaki visco bölüm 5-9 cm oldukça ideal iken, daha azı işlevselliğini kaybederken fazlası ise kişinin yatağa gömülmesine sebep olabilir. Ayrıca; visco yataklar açık hücreli bir yapıya sahip olduğu için, hijyen açısından sıradan yataklara oranla bakterilere karşı son derece dayanıklı olup, mikropların neden olduğu küf, akar, ve kokuları barındırmaz. Visco yataklar tamamen ortopedik ve yaysızdır. Bu ürünü kullanan kişiler mevcut omurga ve eklem ağrılarında azalmalar olduğunu belirtmiştir. Ayrıca visco yataklar ileride oluşması muhtemel ağrıları ve sorunları da önler. Ortam sıcaklığına göre duyarlı visco yataklar sıcaklığa göre ekstra şekiller alırlar. Modellerine göre anti-statik özellikleri sayesinde vücutta bulunan statik elektiriği alır ve güne daha huzurlu başlamanızı sağlar.

Bütün özelliklerini öğrendiğiniz, teknolojinin son ürünü Visco yataklardan kesinlikle almalı ve konforu tatmalısınız.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Kategori:Genel, Visco Yatak
Önceki Yazı
Standart Yaylı Yataklar Neden Rahat Değil ?
Sonraki Yazı
Ortopedik Yatak Nasıl Anlaşılır ?

0 Yorum

Yorum Yaz