15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Bebekler İçin Doğal Yatak
Sonraki Yazı
Pamuk Park Yatak

Türkiye’de ve Yurtdışında Ortopedik Yatak Kavramı!

 Yatak Kavramı kültürlere ve toplumlara göre değişebilen bir olgudur. Halbuki bu düşüncelerin hepsinin tek bir ortak çatı altında toplanması beklenirken gelişmiş ülkeler ve az gelişmiş ülkelerin benzer bir ortopedik yatak kültürü seviyesine ulaşması zaman alacağa benziyor.

 Örneğin; Almanya’da Ortopedik Yatak denilince orta sert ve vücudunuzun şeklini alan yataklar tercih edilirken, Amerika’da daha yumuşak, içine gömüldüğünüz ve sizi saran ortopedik yataklar ön plana çıkıyor. Bu durum Afrika’da ise daha döşek boyutundadır ve içi doğal malzemelerle doldurulmuş yer yatakları tercih edilmektedir. Türkiye’de ise ortopedik yatak denildiğinde daha sert süngerleri olan, sert yay sistemi olan yatakların ön plana çıktığını görüyoruz. Tam Ortopedik Yatak ve Yarı Ortopedik Yatak algısı ülkemizde yavaş yavaş değişmeye başlasa da toplumun uyku konusundaki hassasiyetinin artması, doğru ortopedik yatak seçimini yapması ve yatağının hayatında satın alacağı en önemli konfor araçlarından biri olduğunun farkına varması biraz daha zaman alacaktır.

Full Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Tam Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

 WellMatt Yatak olarak bu konuda üzerimize düşen hassasiyeti gösterdiğimize inanıyor ve ister müşterimiz olsun ister olmasın her görüştüğümüz kullanıcıya kendisine uygun ortopedik yatak seçimini yapması konusunda önemli bilgiler aktarıyoruz. Bu yüzden uyku danışmanlarımıza soru sormadan Ortopedik Yatak almayın!

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Önceki Yazı
Bebekler İçin Doğal Yatak
Sonraki Yazı
Pamuk Park Yatak

0 Yorum

Yorum Yaz