15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Park Yatağın Özellikleri Ne Olmalı?
Sonraki Yazı
Romatizma Ağrıları Olanların Tercih Etmesi Gereken Yataklar

Park Yatak Kullananların Olumlu ve Olumsuz Eleştirileri Nelerdir?

Park yatak son zamanlarda bebekler için sunmuş olduğu konfor ve sağlık koşulları nedeniyle sık tercih edilen yatakların başında gelmektedir. Ancak park yatağın piyasada esasında farklı ürünleri de kapsayacak şekilde genişlemesi sonucunda park yatak hakkında belirli noktalarda soru işaretleri oluşmaktadır. Bu bakımdan park yatak kullananların olumlu ve olumsuz eleştirileri öğrenilmesi yatağı almaya düşünen kimselere yardımcı olacaktır.

Bebek Yatakları Kategorisindeki Yatakları inceleyin. Bebek Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Park Yatak Nedir?

Park yatak, özellikle yeni doğan bebeklerin kullandığı ve onların ihtiyaçlarına göre şekillenmiş yatak türüdür. Yeni doğan bebekler bilindiği üzere uykuya çok fazla ihtiyaç duyarlar. Onların uykuya bu kadar ihtiyaç duymalarındaki ana neden ise gelişimlerini henüz tamamlamamış olmalarıdır. Gelişimlerini tamamlamak adına gün içerisinde en az 16 – 18 saat uyurlar. Fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin büyük kısmı uykuda tamamlanınca uykularının da kaliteli olması gerekmektedir. Eğer uykuları ihtiyaç duydukları konforda ve sağlık koşullarında olmazsa bebeklerin gereksinim duyduğu gelişim tam olarak sağlanamaz. Bu bakımdan WellMatt tarafından bebeklerinizin ihtiyaçları doğrultusunda rahat uyuyabilmeleri adına park yataklar sunulmaktadır. Bu yatakların özellikleri sıralanacak olursa;

  • Doğal özellikler taşımaktadırlar. Özellikle ithal edilen yün ya da pamuklar doğal olup bebeğinizin alerji, hastalık gibi durumlar ile karşı karşıya kalmasının önüne geçilmektedir. Aynı zamanda doğal içerik sayesinde kimyasal bileşenlerden de bebeğiniz uzak tutulmaktadır. WellMatt olarak üretim aşamasında dahi kimyasal içermeyen su bazlı yapıştırıcılar kullandığımızdan ötürü bebeğinizin sağlıklı gelişim göstermesi adına büyük yarar sağlıyoruz.
  • Hava gözenekleri sayesinde küf, mantar, bakteri gibi oluşumların önüne geçilir. Böylece bebeğiniz için ideal olan uyku düzeni sağlanır. Sağlığı açısından hiçbir sorun teşkil etmez.
  • Yaylı özellik taşımadığı için uyku esnasında doğru pozisyonun alınmasına ve kas ile kemik yapısının daha çabuk gelişmesine neden olur. Yaylı yataklar bebekler ve çocuklar için uygun değildir çünkü yaylar yapıları gereği sert ve direnç gösterici olduklarından uyku esnasında sürekli vücuda baskı yaparlar, bebeklerde ise bu durum kemik ve kas sorunlarına neden olabilmektedir. Ayrıca fermuarlı olmadıkları için yaylı yataklarda toz ve bakteri oluşumları sık görülür, bu da çeşitli alerjik sorunlara yol açabilir.
  • Isı dengesini ayarlayan yataklar oldukları için bebeğinizin terlemesinin önüne geçilir ve aynı zamanda pişik gibi durumların oluşması da engellenir.
  • Zihinsel gelişimi için önemli olan REM evresinin bölünmeden gerçekleşmesine katkı sağlarlar.
  • Çift taraflı kullanımları nedeniyle istenilen her yerde, aynı konforda kullanılabilir.
  • Sadece süngerden oluşmaz. Zaten sadece süngerden, visco ya da elyaftan oluşan yataklar, bebekler ve çocuklar için uygun değildir. Sadece bu malzemeden oluşmuş yataklarda çeşitli sağlık sorunları oluşacağı için sünger üzerine en az 2 – 3 cm doğal malzeme kullanılmasını öneriyoruz.
  • Uygun sertliğe sahiptirler. Uygun sertlik bebeğin ideal kas ve kemik gelişimini desteklemektedir. Bu noktada unutulmaması gereken konu ise dansiteye göre bebek yatağı seçimi yapmamak gerektiğidir. Dansite, yoğunluk ifadesi olup yatağın sertliği hakkında herhangi bir kavram değildir. 32 dansite olan bir yatak yumuşak ya da sert de olabilmektedir. Bu bakımdan dansiteden çok yatağın sertliğini öğrenmeniz gerekir.
  • Özel ölçülere göre de üretilebildiği için mevcut beşiğinizin içine rahat bir şekilde girecek nitelikte yapılmaktadır.

WellMatt olarak tüm bu özelliklere dikkat ediyor ve bebeğinizin herhangi bir sorun yaşamadan, sağlıklı bir şekilde uyumasına önem veriyoruz.

Park yatak hakkında daha fazla bilgi için bu yazımızı inceleyebilirsiniz:”Park Yatağı Nedir? ”.

Park Yatağı Yorumları Nelerdir?

Olumlu ya da olumsuz park yatağı yorumları, müşterilerimizin bizden aldıkları park yatakları hakkında yaptıkları yorumlardır. Bu yorumlar sayesinde park yatağı hakkında açık bir şekilde görüş oluşturmanız mümkündür:

  • “Beşikle birlikte gelen süngerde ve daha sonra yaptırdığımız dökme yün yataktan bebeğimiz rahatsız olmasından dolayı her saat başı uyanıyordu. 7 aylık bebeğimiz için yatak arayışına girmiştik ve internetten yaptığım araştırmalar sonucu WellMatt ile tanıştım. Canlı destek ile yaptığım görüşme sonrasında bir tarafı yün diğer tarafı pamuk olan ve fermuarı da çıkabilen kılıfa sahip Woco Baby adlı ürünü satın aldık. İnanın ilk günden itibaren bebeğimizin konforu değişti, şimdi hiçbir sorun olmadan sabaha kadar mışıl mışıl uyuyor bebeğimiz. Keşke daha önce alsaymışım diyorum. Verilen ücreti sonuna kadar hak eden bir ürün. Aynı zamanda paketleme ve kargo süreci de çok iyiydi. Teşekkürler WellMatt.” – Alper A.
  • “Ürününü paketlenmesine çok özen gösterilmiş, sonuçta bebeğim yatacak bu yatakta. Bu konuda oldukça hassastım.” – Anıl K.
  • “Doğal ürünler benim için her zaman ön planda olmuştur. Yünün ne kadar sağlıklı olduğunu da herkes biliyor. Yün Baby modelini çok beğendiğimi söylemek istiyorum.” – Pınar A.
  • “Firmayı ilk defa duydum, bu yüzden biraz tereddütlerim vardı. Ancak çağrı merkezinde çalışan arkadaşlar bana o güveni verdiler ve ben de gözüm kapalı sipariş ettim. Siparişle ilgili tüm aşamalardan da haberdar olabildim. Ürün elime ulaştığında ise dokusundan, kumaşından, paketlenmesinden ürünün ne kadar kaliteli ve özenli olduğu açık bir şekilde anlaşılmakta. Güvenilir satıcı, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.” – Sibel Ö.
  • “Sertliği gayet yerinde, bebeğimiz rahat uyuyor. Teşekkürler.” – Şahap A.
  • “Ürün oldukça kaliteli, kılıfı ve paketlenmesi de çok hoştu.” – Selim T.
  • “Arkadaşımın tavsiyesi ile almıştım. Arkadaşım da memnun, biz de memnun kaldık. Sorunsuz bir alışverişti.” – Pınar S.
  • “Park yatak için ilk başlarda tereddütlerim vardı. 8 aylık oğlum aldığım günden beri hiç yatamıyordu, sürekli ağlıyor, yerini değiştirdiğimde ise uyuyabiliyordu. Fakat bir yakınımızın tavsiyesi ile sorunun yataktan değil, odasında bulunan oyuncaklardan kaynaklandığını fark ettik ve şimdi içimiz rahat etti. Yeni yatağından da oldukça memnun anlaşılan, hiç kalkmıyor.” – Gizem T.
  • “Eşim ile içi dışı yüzde yüz pamuklu yatak aradık ve bu yatağı internetten bulduk. Sipariş teslimi hızlı, sorunsuz bir şekilde geldi. Kızım da yeni yatağından çok memnun kaldı. Tavsiye ederiz.” – Mehmet Ç.
  • “Park yataklar arasından Pamuk Baby kullanıyoruz. Tamamen pamuk olması oldukça güzel, dokusunu ve hissini çok beğendik.” – Sinem B.
  • “Bebeğim yaşı itibariyle 6 ay bu yatağı kullanacak, o yüzden uygun fiyatlı olanını tercih ettim ama bu bile oldukça kaliteli bir modelmiş. Beğendim yani, uyduruk bir şey değil, emek var üzerinde kendisini belli ediyor.” – Didem S.
  • “Başta değişik bir kokusu vardı. Sitenizden ulaşmaya çalıştım ancak yeterli ulaşım sağlayamadım. Fakat bebeğim rahat bir şekilde uyudu ve zamanla kokusu da geçti. Teslimat gayet hızlı ve paketlemesi de oldukça güzel. Herkese tavsiye ederim.” – Murvet Y.
  • “Oğlumun yün alerjisi bulunduğu için tamamen doğal pamuk olan Pamuk Baby modelini tercih ettik. Memnun gözüküyor. Bizler de memnunuz çünkü o rahat bir şekilde uyuyor, biz de mutlu oluyoruz. Yatağın elimize ulaşması adına gerek paketlemede gerek kargoda hiç üzülmedik. Ayrıca ne zaman WellMatt’ı arasak bize destek oldular.” – Giray T.
  • Park yatakları piyasada genelde oyuncak diye sattıkları için oğlum için gereken özellikte yatak bulmakta zorlanıyordum. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile WellMatt’ı öğrendim ve ürünlerini incelediğimde tam benim istediğim gibi park yatağı sattıklarını gördüm. Hemen sipariş verdim ve kısa sürede yatak evimize ulaştı.” – Ozan G.
  • “Yatağı almadan önce çekincelerim bulunuyordu çünkü bir tanıdığım park yatağı almış ve hiç memnun kalmamışlardı. Ancak onun park yatağını başka bir yerden aldığını biliyordum. WellMatt’tan sipariş ettiğim park yatağı ise hem bizi hem de kızımızı çok memnun etti. Teşekkürler.” – Hayri İ.
  • “Bebeğimiz doğarken aceleyle sıradan bir yatak almıştık. Ama ilk zamanlarda uyumamasını sağlık sorunlarından olabileceğini düşündük, yataktan kaynaklanacağını hiç akıl edemedik. Park yatağının bebekler için en ideal yatak türü olduğunu öğrenince daha önce kendimiz için de yatak aldığımız WellMatt’tan sipariş verdik ve sonunda bebeğimiz rahatça uyuyabildi. Gerçekten yardıma çok iyi yetiştiniz.” – Faik A.
  • “Kendi kişisel görüşüm olarak pamuk oldukça sağlıklı. Evimdeki çoğu eşyada pamuk olmasına dikkat ediyorum. Bu sebepten ötürü bebeğimin yatağının da pamuk olmasına dikkat ettim ve Pamuk Baby modelini sipariş ettim. WellMatt’ın etkin desteği sayesinde istediğim yatağa kısa süre içerisinde kavuştum.” – Tansu Y.
  • “İçeriği ve tanıtımı gayet güzel yapılmış, kafamda soru işareti kalmadı. Genelde tanıtımlar, ürünlerden farklılık göstermelerine rağmen bu ürün için neyse o özellikleri anlatılmış. Gönül rahatlığı ile alınabilir.” – Volkan A.

Park yatağı seçmeden önce bu yazımızı inceleyebilirsiniz:”Park Yatağı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?”.

Paylaş:
Kategori:Bebek Yatağı
Önceki Yazı
Park Yatağın Özellikleri Ne Olmalı?
Sonraki Yazı
Romatizma Ağrıları Olanların Tercih Etmesi Gereken Yataklar

0 Yorum

Yorum Yaz