15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
En İyi Ortopedik yatak
Sonraki Yazı
Visco Yatak Pedi

Ortopedik Yatak Tavsiyeleri

Yatak ve Ev Tekstili üreticisi olarak müşterilerimize en üst kalitedeki ürünleri en ucuz fiyata sunmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin en ucuz visco ortopedik yatak satan üretici firması olduğumuz için de sağlıklı ve ortopedik uykuyla tanıştırdığımız müşteri portföyümüz son dönemde 100.000’lere ulaşmıştı

Full Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Tam Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Ortopedik Visco yataklar, açık hücreli visco teknolojisi kullanılarak üretilmektedir. Bu sayede vücut ısınız dengede tutulur ve uyku konforu en üst seviyede hissedilir. Bunun dışında Ortopedik yaylı yataklarımız, Yay ütü Visco yataklarımız ve tamamen doğadan elde edilen hammaddelerin el işçiliği ile birleştirilmesinden oluşan organik ve ortopedik yataklarımız aradığınız uyku konforunu size sunmak için geliştirilmiştir.

 Visco ortopedik yatak grubunda WellMatt Visco Ortopedik Yatak Özellikleri:

Soft Süngerler ve Visco Akıllı Sünger olmak üzere 3 katmandan oluşmaktadır. Vücut ağırlığını dengeleyerek bel, sırt, boyun ve kalça ağrılarını önlemektedir. Antialerjik ve anti bakteriyel özelliğine sahiptir. Vücut ve ortam sıcaklığına duyarlıdır. Uyku esnasında yapılan istemsiz hareketleri minimize eder.%100 ortopedik ve yaysızdır.

WellMatt Visco Ortopedik yatakların katmanları ;

Dış Kılıf;

%100 örme Pamuklu kumaş özelliğiyle nefes alan ve aynı zamanda anti-alerjik ve anti-bakteriyel bir yapıya sahiptir.

Visco Akıllı Sünger;

5cm-7cm ve 9cm kalınlığında ve 60kg/m3- 70 kg/m3-75 kg/m3 ve 100 kg/m3 özelliğine sahip olan visco elastik süngerler, huzurlu ve daha konforlu tamamen ortopedik bir uyku için vücudunuza optimum destek ve rahatlık verir.

Bronze-Silver ve Gold serilerimizde kullanan Kuş Tüyü Elastik Sünger;

3cm kalınlığında ve 25 kg/m3 özelliğine sahip olan bir katmandır. Visco’yu ve yatak süngerini destekleyicidir. Bu sayede visco konforunu en üst seviyede hissedebilirsiniz.

Destekleyici Soft Sünger;

9cm kalınlığında ve 32 kg/m3 özelliğine sahip olan soft sünger, visco katmanı destekleyerek yatağınızın konforunu artırarak kesintisiz ve rahat uyumanız için düşünülmüştür.

Sadece Diamond 100 Serimizde, iki katman bulunur. Bu ortopedik yatağın en önemli özelliği 55 HR %100 Doğal sünger kullanılarak üretilmiş olmasıdır.

Visco Yataklar dışında, Doğal Lateks yataklarda kişiye özel ortopedik yataklardır. Bu yataklarda kilo problem değildir. 18 Cm lik tek bloklardan oluşan, yaysız ortopedik yataklar sınıfına dahildir. Orta sertlik de diyebileceğimiz bir hissiyatı vardır ve viscoya benzemekle beraber, onun gibi sarmaz.

Yaylı ortopedik yataklardan vazgeçemeyenler içinse, İrion visco, ya da iron ortopedik yataklar, Organik at kılı, Organik Coco yataklar vazgeçilmez olacaktır. Detaylar için www.wellmatt.com’u ziyaret edebilir. Uyku danışmanlarımızdan dilediğiniz bilgiyi alabilirsiniz.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Kategori:Genel
Önceki Yazı
En İyi Ortopedik yatak
Sonraki Yazı
Visco Yatak Pedi

0 Yorum

Yorum Yaz