15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Ortopedik Yatak Alırken Bir Kez Daha Düşünün!
Sonraki Yazı
Bebekler İçin Doğal Yatak

Ortopedik Yatak Seçimi

Ortopedik yatak arayışına girdiyseniz mutlaka aşağıdaki soruların bazılarıyla veya tamamıyla ilgili aklınızda belirsizlikler oluşuyordur;

  •  Ortopedik Yatak Nasıl Olmalı?
  •  Tam Ortopedik Yatak Arıyorum?
  •  Yarı Ortopedik Yatak İstiyorum?
  • Yaylı mı Yaysız mı Yatak Tercih Etmeliyim?
  •  Ortopedik Yatak Sert mi Olmalı?

Buna benzer onlarca soruyla karşılaşıyoruz. Eminiz ki siz de aklınızda bu sorulara cevap bulup size en uygun yatağı almak istiyorsunuzdur. Ama en temelde bilmeniz gereken şey; Tam Ortopedik, Yarı Ortopedik veya full Ortopedik gibi kavramlardan uzak durmak olacaktır.

Full Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Tam Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Aslında bu soruların cevabı çok basittir ve kafanızı karıştırmanızı gerektirecek bir konu yoktur. Ortopedik Yatak almak için sadece kendinize bazı soruları yöneltmeniz yeterlidir çünkü her bir bireyin ortopedik yatak kavramı farklıdır. Uzmanlara göre kendinizi en iyi hissettiğiniz, vücut basıncınıza doğru orantılı şekilde tepki veren ve uyku esnasında omurga eğrinizi düz tutan yatağı seçmelisiniz. Sizin için ortopedik yatakların belirlenmesi de tamamen bu şekilde yapılmalıdır.

Yine de diyebilirsiniz ki; “İstediğim yatak konforunu bilmiyorum” veya “bana uygun yatak hangisi”  veya “Hangi tip yatakta rahat edeceğimden emin değilim”

Tüm bu soruların yanıtını aslında 3-5 soruluk adımda geçebilirsiniz. Uyku danışmanlarımıza aşağıdaki soruların cevaplarını vermeniz halinde sizin için en uygun yatağı hızlı şekilde belirleyebileceklerdir.

  • Yatağı Kullanacak Kişilerin Kiloları?
  •  Tercihiniz Sert, Orta Sert veya Yumuşak Yatak mı?
  •  Uykunuzda Yoğun Terleme Alışkanlığınızın Olup Olmadığı?
  • Yatış Pozisyonunuzun Genelde Nasıl Olduğu? (Yüzüstü, Sırtüstü, Yan)

Bu sorulara vereceğiniz cevapların ardından uyku danışmanlarımız size en fazla 2-3 yatak modelimizden önereceklerdir. Bu önerilerden sonra da tamamen bütçeniz doğrultusunda size en uygun Ortopedik Yatak alımınızı yapabilir ve uzun yıllar konforlu şekilde kullanabilirsiniz.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Önceki Yazı
Ortopedik Yatak Alırken Bir Kez Daha Düşünün!
Sonraki Yazı
Bebekler İçin Doğal Yatak

0 Yorum

Yorum Yaz