15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Ortopedik Yatak Fiyatları Neden Farklı
Sonraki Yazı
En İyi Ortopedik yatak

Kiloya Göre Ortopedik Yatak

Sağlıklı bir uyku ve vücut için yatağın, sizin vücudunuza uyum sağlaması, bel omurga gibi vücudunuzun yattığınızda basınç alan bölümlerini rahatlatmalıdır.

Full Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Tam Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Ortopedik yataklar hakkındaki bu yazımızı da inceleyebilirsiniz: ”En İyi Ortopedik Yatağı Nasıl Seçerim?”.

Eğer yaysız bir ortopedik yatak tercih edecekseniz, yatağın vücudunuza uygun olması dayanıklılığı ve konforu açısından çok önemlidir. Örneğin Visco Ortopedik yataklar, yoğunluk ve içinde bulundurduğu visco oranına göre farklılık gösteren kişiye özel ortopedik yataklardır. Kilonuz ve vücut ısınızla beraber yatağa uyguladığınız basınç sonucunda, yatak vücudunuza göre şekil alır ve basıncı yatağa dağıtır. Bu durumda herkes kendi kilosunca bir basınç uygulayacağından, doğru dansite de yani yoğunlukta bir visco yatak seçmek gerekir. 50 kg ağırlığında bir kişi ile 100 kilo ağırlığında bir kişinin yatacağı Visco ortopedik yatak da dansite oranı aynı olmaz. Çift kişilik yataklarda böyle durumlarda yüksek kilolu kişinin ağırlığına göre bir yatak seçilmelidir çünkü kilosu hafif olan kişiler zaten çoğu yatak da rahat edecektir.

Ortopedik Yatak Nasıl Olmalı?” başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Ortopedik yaylı ya da Yay üstü Visco yataklarda kilonuz çok önemli değildir. Aynı şey, Doğal Lateks yataklar içinde geçerlidir, terciniz lateks yatak olacaksa da kilonuza göre seçmenize gerek yoktur ama aşırı kilolu kişilerin daha dayanıklı malzemeden yapılmış, yatakları tercih etmesi daha sağlıklın olacaktır. Lateksler tek bloklardan oluştuğu için aşırı kilolu kişilere yumuşak gelebilir.

Ortopedik Yatak Özellikleri Nelerdir?” başlıklı yazımızı hemen incele.

Organik Ortopedik yataklarda da kilo önemli değildir. Örneğin organik at kılı yatak her kiloda kişinin rahat edebileceği konforlu bir üründür.

Kilonuza göre yatak seçimi yaparken uyku danışmanlarından destek alabilir, ortopedik yatağınızı seçebilirsiniz.

Ortopedik Yatak Fiyatları Nelerdir? Fiyatlar Neye Göre Değişir?” başlıklı fiyatlar hakkındaki yazımızı hemen inceleyebilirsiniz.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Kategori:Genel, Organik Yatak
Önceki Yazı
Ortopedik Yatak Fiyatları Neden Farklı
Sonraki Yazı
En İyi Ortopedik yatak

0 Yorum

Yorum Yaz