15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Katlanabilir Yatak Nedir?
Sonraki Yazı
Japon Yer Yatağı Fiyatları Nelerdir? Fiyatlar Neye Göre Değişir?

 Japon Yer Yatağını Kullananlar – Kullanıcı Yorumları Neler?

Son zamanların rahat ve otantik yatak tercihi olan Japon yer yatakları, her geçen gün daha fazla kesim tarafından talep edilmektedir. Ancak çoğu kişinin aklında ise Japon yer yataklarının neler olduğuna dair sorular gündeme gelmektedir. Bu bakımdan Japon yer yatağı kullananların yorumları daha kolay kararlar vermek açısından oldukça önemlidir.

Japon Yer Yatağı Modellerimizi inceleyin. Japon Yer Yatakları ve Fiyatları

Japon Yer Yatağı Nedir, Özellikleri Nelerdir?

Japoncada futon olarak adlandırılan yer yatakları, temel olarak yerde ya da yere yakın bir mesafede kullanılan yataklara denilmektedir. Japon yer yatağı özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Japonların dünyaya bakışını temsil eden Japon yer yatakları, sade tasarımları ile alan konusunda sorun yaşayan kimselere yardımcı olmaktadırlar.
  • Yapıları itibariyle Japon yer yatakları alışılmış yataklardan farklı şekilde üretilmektedirler. Teğelleme denilen özel bir yöntem ile imal edilen Japon yatakları, bu sayede, hiçbir yapıştırıcı madde kullanılmadan üretilmektedir.
  • Üretimlerinde kullanılan malzemelerin yüksek kalitede olmaları nedeniyle Japon yatakları özelliklerini ve duruşlarını kaybetmeden çok uzun süre işlevlerini korurlar.
  • İç malzeme özenli bir şekilde bir araya getirilmiştir ve bu sayede kullanıma bağlı olarak Japon yer yataklarında, çökme, deforme olma gibi durumlar oluşmaz, yatağın kullanıma bağlı olarak sorunlar meydana gelmez.
  • Farklı malzemelerden üretilen Japon yatakları,vücudun doğru pozisyonu almasını sağlayarak konforlu bir uyku ortamı sunar. Vücut ağırlığının eşit bir şekilde dağıtılması ile Japon yer yatakları, dinlendirici bir uyku sağlamaktadır

Visco, lateks ve doğal yün – pamuk gibi malzemelerden üretilen Japon yer yatakları uzun süreli kullanım sunarak, rahatlığınız için gereken koşulları sağlamaktadır.

Japon Yer Yatağı Fiyatları Nelerdir? Fiyatlar Neye Göre Değişir?” yazımızı hemen incele.

Japon Yer Yatağı Kullanıcı Yorumları Neler?

Japon yer yatağı kullanıcı yorumları özel Japon yer yatağı modellerimizi kullananların görüşlerinden oluşmaktadır;

  • “Yorumlara bakara aldık ve çok memnun kaldık.” – Gülnur H.
  • “Hiçbir zaman baza ya da karyola kullanmadın, her zaman yerde yatmayı severdim. Japon yer yatakları sanki bana yönelik üretilmişler. Muhteşem bir sertliği var, teşekkürler WellMatt.” – Koray U.
  • “40 yıldır en rahat yatağım bu oldu!” – Yavuz S.
  • “120 kilo birisi olarak Japon yataklarını tercih ettim. Ürün gayet güzel ve sıkı paketlenmiş halde hızlıca bana ulaştı. Paketlemesini çok beğendim, yatak konusunda ise ‘işte sonunda doğru yatağı seçtim!’ dedim.” – Mahmut A.
  • “Eşim ve ben müşteri temsilcisine dayanarak Japon yer yatağı tercih ettik. İkimiz de kilolu insanlarınız ve aldığımız ürün de çok rahat ettik. Kaliteli bir ürün aslında, ilerleyen zamanlarda konforunu yitireceğini düşünmüyorum. Tekrar teşekkür ederiz.” – Erkin S.
  • “Eşimle ben kilolu insanlarız. Japon yer yatakları uzun süredir dikkatimizi çekiyordu. Deneme fırsatı bularak satın almaya karar verdik, kalmazsak iade ederiz diye düşünüyorduk. Ama öyle olmadı, çok memnun kaldık. Bize göre çok rahat bir ürün, kumaşı, dokusu, her şey kaliteli bir şekilde üretilmiş. Tanıdığımız arkadaşlarımıza gönül rahatlığı ile tavsiye ediyoruz.” – Sinan Ö.
  • “Eşim ve ben kilolu insanlarız, müşteri hizmetlerine danışarak modelimizi seçtik. Tam istediğimiz gibi memnun kaldık teşekkür ederiz.” – Hakan C.
  • “Müşteri temsilcisinin yönlendirmesi ile yatağımızı aldık. 1 seneyi aşkın kullanıyoruz ve hiçbir yıpranma gibi durumla karşılaşmadık. Kaliteli firma olduğunuz için tebrik ediyorum.” – Melek F.
  • “Ürünün sertlik derecesini çok beğendim. Eşim ilk başlarda alışmakta biraz güçlük çekti ancak şu an o da memnun. Tebrikler.” – Kadir Y.
  • “Bugüne kadar hep sert yataklarda yatmaya alışmışız. Eski döşekler gibi bir tık daha sert bir yatak almak istiyorduk. Japon yataklarını tercih ederek doğru tercih yaptığımızı düşünüyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık.” – Kaan M.
  • “Her şeyi ile kaliteli bir yatak! Ben 100 kiloyum ve eşim de yaklaşık 80 kilo. Sert yatak istiyorduk. WellMatt’ın tavsiyesi üzerine Japon yer yatağı tercih ettik ve 1 haftadır yatağı kullanıyoruz. Oldukça memnunuz yataktan, tam aradığımız sertlikte. Tanıdıklarımıza firmanızı gönül rahatlığı ile öneriyorum.” – Cemil K.
  • “Japon kültürüne hep bir ilgim vardı, Japon yatağı olduğunu duyunca hemen almak istedim. Yün ve pamuk içeren orta sertten biraz daha sert olan modeli tercih ettim. Aradığım yatağı bulmuştum. Kullanıyoruz, mutluyuz.” – Ekin D.
  • “Mağaza çok profesyonel ve yardımcı oldu. Gayet güzel ve kaliteli bir yatak aldığınızı fark ediyorsunuz. Paketleme özellikle çok iyiydi. Hiçbir sorun olmadan teslim aldık. Anneme de önümüzdeki ay almayı planlıyoruz. Teşekkürler.” – Ersin A.
  • “Japon yatağı modellerini çok araştırdım ve sonunda WellMatt ürünlerinde karar kıldım. Çok memnunum.” – Nihal Ç.
  • “Yatağın her yeri muhteşem. Uyurken orta sert hissediyorsunuz. Dikişleri çok özenli yapılmış ve oldukça sağlam görünüyor. 3 aydır kullanıyorum ve çok huzurlu uyuyor ve çok rahat uyanıyorum. Emek veren herkesin eline sağlık.” – Gülşah Ç.
  • “180 x 200 ölçüsünde sipariş verdik. Eşim ve ben biraz kilolu insanlarınız. 5 yıldır kullandığımız eski yatağımıza kıyasla aldığımız bu yatak inanılmaz rahat ve iyi geldi. Destek konusunda, uyku konusunda ve her şey konusunda çok iyi diyebilirim.” – Halil Y.
  • “Uzun süredir ağrılarla kalkıyordum. Belimde fıtık var sanmıştım ama arkadaşımda kaldığımda ağrımın olmadığını fark ettim. Sorun tamamen yatağımdan kaynaklanıyormuş. Arkadaşımda kullandığım Japon yer yatağıydı. Çok beğendim ve evime gider gitmez sipariş verdim. Ağrısız şekilde uyanıyorum.” – Suzan T.
  • “Şimdiye kadar verdiğim en iyi karar WellMatt Japon yatağı almak oldu. Yıllar sonra uykusuz bir gece geçirmeyi hayal ettikten sonra artık yatma saatimi dört gözle bekliyorum. Teşekkürler.” – Senem L.
  • “Almadan önce şüphelerim bulunuyordu, çünkü daha önce denemediğim bir modeldi. Yanılmaktan korktuğum için uzun bir süre araştırdım ve sonunda WellMatt modellerinde karar kıldım. Her ne kadar yatağı görmeden, dokunmadan almış olsam da gelen üründen çok memnun kaldım, boşuna telaşlanmışım diye hayıflandım.” – Vahap F.
  • “Paketlemesi olsun, ürünün konforu olsun, hepsini çok beğendik. Henüz 1 hafta oldu kullanalı ama şimdiden büyük bir rahatlık duyuyoruz. Müşteri temsilcisi arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum.” – Onur P.
  • “WellMatt yataklarını yaklaşık 1 aydır araştırıyordum. Yorumları, teknik özelliklerini hepsini okudum. Yorumlar çok olumlu olunca yataklara güvenmek istedim. Japon kültürüne ilgim olduğu için Japon yatakları her zaman ilgimi çekmiştir. Bir gün dedim ki ben nasılsa İzmir’e gideceğim, gitmişken WellMatt mağazasına uğrayarak bu yatakları bir deneyeyim. Öyle de oldu, mağazada özel yatakları denedim. Satış danışmanları son derece kibar ve nazikler. Beğendiğim ürünü bulmamda yardımcı oldular, ürünümün şimdi gelmesini bekliyorum. Teşekkürler.” – Nurdan Ş.
  • “Ürün ilk geldiği günden beri gerek duruşu gerekse konforuyla kalitesini her zaman belli etti. Ülkede bu kadar şahane ürünler üreten bir firması olmasından çok mutlu oldum, gurur duydum!” – Cenk B.
  • “Ürün gayet güzel görünüyor. Bazı yorumlarda kokudan bahsedilmiş, ürünü açtığımda koku biraz vardı ancak bu kokunun yatağa sarılan naylondan geldiğini fark ettim. Yatağı havalansın diye kısa bir süre balkona bıraktım ve geri döndüğümde yatakta hiç koku kalmamıştı. Yatarken de burnumuza kötü bir koku gelmedi.” – Cemil K.

İnternetten Yatak Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken 10 Şey” yazımızı hemen incele.

Paylaş:
Önceki Yazı
Katlanabilir Yatak Nedir?
Sonraki Yazı
Japon Yer Yatağı Fiyatları Nelerdir? Fiyatlar Neye Göre Değişir?

0 Yorum

Yorum Yaz