15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Yatağımı Değiştirme Vaktim Geldi Mi?
Sonraki Yazı
Ortopedik Yatak Alırken Bir Kez Daha Düşünün!

HAKKIMIZDA

EN İYİ FİYAT- EN İYİ KALİTE

WellMatt Yatak olarak Türkiye’nin ilk ve tek online yatak fabrikası olduğumuzu söyleyebiliriz çünkü üretimini yaptığımız uyku ürünleri sadece online mağazamız üzerinden aracısız şekilde son kullanıcıya ulaştırmaktayız. Bu sayede de fiyat-kalite noktasında müşterilerimize en iyi çözümleri sunabilmekteyiz.


BİZ KİMİZ?

%100 yerli olarak üretime başladığımız ilk günden itibaren en kaliteli malzemeleri kullanarak en iyi ürünleri, en uygun fiyatlara sunabilmeyi hedefledik. 2005 yılından bu yana her geçen gün daha da iyisini başarabilmek için özenle ve titizlikle çalışıyor, müşterilerimize memnun bir uyku konforu oluşturmak için gereken her türlü özeni gösteriyoruz.

Üretim tesisimizde yüksek teknolojiye sahip makine parkurunun yanısıra tamamen geleneksel el işçiliğine uygun parkurumuz da bulunmaktadır. Bu sayede bir çok uyku ürününü kişiye özel çözümlerle hazırlama olanağı bulabilmekteyiz.

2018 yılı itibariyle de Almanya’da faaliyetlerimize başlayarak Türkiye’de ürettiğimiz uyku ürünlerini Almanya üzerinden tüm Avrupa’ya “Made in Turkey” kalitesiyle sunmaya başladığımızı söylemekten gurur duyuyoruz.

13 yıldır sağlıklı ve konforlu uykuyu bizimle yaşayan tüm müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

WellMatt Ailesi

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Kategori:Genel
Önceki Yazı
Yatağımı Değiştirme Vaktim Geldi Mi?
Sonraki Yazı
Ortopedik Yatak Alırken Bir Kez Daha Düşünün!

0 Yorum

Yorum Yaz