15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Visco Yatak Nedir? Visco Yatağı Kimler Tercih Etmeli?
Sonraki Yazı
Paket Yay ve Bonel Yay Nedir? Aralarındaki Farklar

Doğal Yatak Nasıl Olmalı?

Hemen hemen her konuda olduğu gibi ortopedik yatak kültüründe de geçmişe yönelme eğilimindeyiz. Eskiden kullanılan pamuk yataklar, yün yataklar, at kılı yataklar ve benzeri doğal malzemeler artık çok daha gelişmiş uyku konforuyla birleştirilerek son dönemde evlerimize girmeye başlamıştır.

Organik ve Doğal Yatak Modellerimizi inceleyin. Organik Yatak Modelleri ve Fiyatları

Organik Yatak Nedir? Nasıl Olmalı?” başlıklı yazımıza göz atabilirsin.

Doğal yataklar, içerisinde at kılı, Hindistan cevizi lifi, lateks, deve tüyü, kaşmir, pamuk, yün ve benzeri malzemelerin çok iyi harmanlanarak bir araya getirildiği ürünlerdir. İçerisinde kullanılan doğal yatak malzemelerinin cinsine göre de sertlik dereceleri ve ortopedik yapıları çeşitlendirilmiştir. Doğal yatak tercihinin yapılmasında ki en önemli etkenlerden biri, yatağınızın doğal klima görevi yaparak yazın serin kışın ise sıcak tutma durumudur. Ayrıca doğal yataklar, içerisindeki doğal katmanlardan dolayı sürekli nefes alır ve bu sayede yataklarda oluşan bakteri, küf ve mantar gibi zararlı etkenlerden sizi korur. Bu sayede yatağınızın ömrü uzar ve uzun yıllar konforlu şekilde kullanmanıza sebep olur.

Organik yatak nedir, kimler tercih etmeli?” yazımızı hemen incele.

Doğal yatak almayı düşünüyorsanız öncelikli olarak yaylı mı yoksa yaysız mı yatak seçimi yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Bu seçimizi yaptıktan sonra da kilonuza, aradığınız yatak sertliğine ve uyku alışkanlıklarınıza göre müşteri hizmetlerimize danışarak size en uygun doğal yatak seçimini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Doğal yataklar hakkında daha detaylı bilgi için mutlaka bu yazımıza göz atın: ”Doğal Yataklar Sağlıklı Mı? Sağlık Üzerindeki Etkileri Nelerdir?”.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Önceki Yazı
Visco Yatak Nedir? Visco Yatağı Kimler Tercih Etmeli?
Sonraki Yazı
Paket Yay ve Bonel Yay Nedir? Aralarındaki Farklar

0 Yorum

Yorum Yaz