15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Visco Mu Lateks Yatak Mı Tercih Edilmeli?
Sonraki Yazı
%100 Doğal Lateks Yataklar İlk Defa WellMatt’ta!

Çift Kişilik Yatak Modelleri ve Fiyatları

WellMatt Yatak koleksiyonu içerisinde visco yataklardan lateks yataklara, el işçiliğiyle hazırlanan paket yaylı organik yataklardan japon yataklarına kadar en ucuz çift kişilk yataktan en pahalısına bir çok farklı çift kişilik yatak modeli bulunmaktadır. Online satış mağazamızda inceleyebileceğiniz bu yatakları kolaylıkla sipariş verebilir kapınıza kadar ücretsiz teslimat sağlatabilirsiniz. Tüm yataklarımızda120 gün ücretsiz deneme süremiz bulunmaktadır. Bu süre içerisinde de memnun kalmazsanız koşulsuz şartsız ücretsiz iade olanağınız vardır. Bunun içinse tek yapmanız gereken müşteri hizmetlerimiz aramak olacaktır. Akabinde tüm işlemleri ücretsiz şekilde sizin adınıza gerçekleştirerek ücret iadeniz hesabınıza eksiksiz şekilde aktarılmaktadır.

Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

İki kişilik yatak fiyatları  949 TL’den başlayarak kullanılan malzeme farklılığına göre 14.000 TL’ye kadar değişkenlik göstermektedir. Toplamda 36 farklı double yatak modelimizin bulunduğu online satış mağazamızdaki tüm uyku ürünleri İzmir’de bulunan fabrikamızda özenle ve titizlikle üretilmektedir. Kişiye özel üretim anlayışının ön planda olduğu yatak fabrikamızda dilediğiniz ölçüde yatak hazırlatma şansınız da bulunmaktadır. Dilerseniz de çift kişilik yatak ölçülerine göz atabilirsiniz.

Uyku alışkanlıklarınıza göre kendinize uygun yatağı seçmek için formumuzu doldurabilir, canlı destek hattımızla yazışabilir veya çağrı merkezimizden bizimle konuşabilirsiniz. En uygun yatak fiyatlarını görebilir, çift kişilik yatak modelleri arasından karar verebilirsiniz. Sadece 1-2 dakikalık bir soru-cevap adımından sonra da sizin için en uygun ortopedik yatak önerisini kolaylıkla yapabiliyor olacağız.

Merak ettiğiniz tüm konularla ilgili lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Önceki Yazı
Visco Mu Lateks Yatak Mı Tercih Edilmeli?
Sonraki Yazı
%100 Doğal Lateks Yataklar İlk Defa WellMatt’ta!

0 Yorum

Yorum Yaz