15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Visco Yatak Pedi
Sonraki Yazı
Yatak Kullanım Süreleri Nasıl Olmalı

Visco Yatak Tavsiyeleri

Visco yatağı diğer yataklardan farklı kılan en önemli özellik, vücut basıncını yatağa yayan yapısı, rahatlığı ve sağlığınıza verdiği önemdir.

Birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılabilecek Visco Yataklar,vücudunuzun şeklini alarak, tüm iskelet yapınız ile uyum içine girer. Sizin bedeninizi yatağa değil yatağı sizin bedenizine uyumunu sağlar.

Visco Yatak Modellerimizi inceleyin. Full Ortopedik Visco Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Kullandığı teknoloji ile visco yataklar, diğer yataklara oran ile çok daha yüksek performans vermektedir.

Wellmatt Yatak Fabrikası’nda üretilen yataklarımız vücudunuz ile temas ettiği anda içeriğindeki hafıza hücreleri sayesinde ısı ve ağırlığa bağlı olarak hareket etmeye başlar. Bu hareket  yatak vücudunuzun şeklini alana kadar devam eder. Wellmatt Visco ortopedik yataklar vücudu her noktadan destekler, gördüğü boşlukları doldurarak, kesintisiz uyku için ideal bir ortam yaratır.

Vücut ısısına, basınca ve ortam sıcaklığına karşı duyarlıdır. Uyku esnasında omurganızın doğru bir çizgide kalmasına, istem dışı hareketlerinizin önemli ölçüde azalmasına, yatağın vücuda uyguladığı basıncı en aza indirerek kan dolaşımınızın düzenlenmesine ve olası eklem ağrılarınızın giderilmesine yardımcı olur. Visco yataklarda vücut üstünde basınç olmadığı için damarlarda sıkışma olmaz, kan akışı devam eder ve uyurken dönme ihtiyacı yaratan uyuşma hissetmezsiniz. Böylelikle sabaha kadar kesintisiz ve sağlıklı bir uykuya sahip olursunuz. Basınçsız ortamda vücudunuz baştan sona eşit olarak destek görür. Yatağınız her bölgenin ağırlığına göre şekil alır. Baş, boyun, sırt, bel, kalça, diz ve bilekler olarak her noktadan destek alırsınız, böylece eklem ve omurga kaynaklı ağrılarınız giderilir.

Eğer iyi bir ortopedik yatak istiyorsanız wellmatt visco yatakları kesinlikle denemelisiniz. Kalite ve konforu bir araya getiren wellmatt visco ortopedik yataklar size rahatlığı en üst seviyede yaşatmaktadır. Size uyku alışkanlıklarınıza ve vücut yapınıza en uygun olan visco yatakları tercih ederek uyku problemlerinizi ortadan kaldıra bilirsiniz. En uygun visco yatağı seçerken kilonuz önemlidir.  Bunun için de Visco ortopedik yatak grubumuzdan, Bronze, Silver, Gold ya da Dimaond 100 serilerinden herhangi birini uyku danışmanlarımız eşliğinde seçebilirsiniz.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Kategori:Visco Yatak
Önceki Yazı
Visco Yatak Pedi
Sonraki Yazı
Yatak Kullanım Süreleri Nasıl Olmalı

0 Yorum

Yorum Yaz