15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Yaylı yatak mı? Visco mu?
Sonraki Yazı
Patchwork Halılar

Uyurken Nasıl yatmalıyız ?

Uyumak için her şey hazır ve siz artık yatağınızdasınız.

Uykuya dalmanın çok zor olduğu zamanlar da var hayatımızda, yatağa girer girmez gözümüzün kapandığı zamanlar da. Peyki uyurken siz en çok hangi pozisyonda yatmayı seviyorsunuz? Yatağınızın konforu ve vücudunuza uygunluğu, aslında yatış pozisyonunuzu da belirliyor diyebiliriz. Rahatsız ve vücut basıncınızın dengelenmediği yaylı yataklarda, yatağınızda neredeyse bir tam tur atabilir, sağa sola sürekli dönüp kendinize en rahat uyku pozisyonunu ararsınız. Oysa sağlıklı bir uyku için, yatağa yapılan basınç esnasında yatağın bu basıncı dağıtarak size konforlu bir uyku sunması gerekir. Visco ya da Latex malzeme kullanılarak üretilen yataklar, yapısı gereği size bu özelliği sağlar. Güzel ve iyi bir yatak seçtikten sonra yatağınızda rahatça uyuyabilirsiniz.

Full Ortopedik Yatak Modellerimizi inceleyin. Tam Full Ortopedik Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Yatağınız çok rahat da olsa, uzmanlar yatarken sol tarafa dönük olarak çok uzun süre yatmamak çünkü bu kalbi yoran ve nefes almayı daraltan bir pozisyon.

En faydalı ve belki de en az zarar görebileceğimiz yatış pozisyonu ise “sağ yana yatarak ve ayakları vücuda doğru çekerek uyuma” şekli olarak belirtiliyor. Bu yatış seklinde hem mide ve bağırsaklar korunmakta, hem de sindirimin daha kolayca tamamlanması mümkün kılınıyor.

Paylaş:
Kategori:Ev Tekstili, Genel
Önceki Yazı
Yaylı yatak mı? Visco mu?
Sonraki Yazı
Patchwork Halılar

0 Yorum

Yorum Yaz