15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://wellmatt.com/blog 300 true
Önceki Yazı
Güvenli Uyku Ani Bebek Ölümlerine Engel Olur!
Sonraki Yazı
En Rahat Yatak Hangisi ?

Bebekler İçin Organik Yatak

El emeği göz nuru….

Wellmatt sadece yetişkinleri düşünmüyor, bebeklerin ve çocukların da rahat ve sağlıklı uyumasını istiyor. Yataklarında her zaman doğallıktan yana olan Wellmatt Yatak Fabrikası, yeni koleksiyonunda bebekleri ve çocukları da düşündü ve onlara özel doğal ve sağlıklı yataklar hazırladı.

Bebek Yatakları Kategorisindeki Yatakları inceleyin. Ortopedik Bebek (Yenidoğan) Yatak Modelleri ve Fiyatları 

Bebek yataklarında daha detaylı bilgi için mutlaka bu yazımızı okuyun: ”Bebek İçin Yatak Özellikleri Nasıl Olmalı?”.

Tamamen geleneksel yöntemlerle ve el dikimiyle hazırlan wellmatt yatakları bebek ve çocuk odalarına doğal yataklarıyla giriyor. Bebeğiniz mışıl mışıl uyurken wellmatt onların dünyasına girmenin mutluluğunu yaşıyor. Wellmat’in bebekler ve çocuklar için hazırladığı yeni koleksiyonunda pamuk, yün, lateks ve en özel serimiz olan organik coco yatağımız Hindistan cevizi kabuğu lifi gibi doğal malzemelerle üretilmiş uyku ürünleri, organik ve el yapımı yatakları ile bebeklerin ve çocukların sağlıklı, dingin ve huzurlu uykusu için sağlıklı uyumalarına destek sağlıyor.

Doğal Bebek Yatağı Nedir?” yazımızı hemen incele.

Hiçbir kimyasal kullanılmadan geleneksel tarzda el dikimi olarak üretilen yataklar, bebeklerin doğru gelişimine de yardımcı oluyor. Bebeklerin günde ortalama 14-16 saat arasında uyudukları düşünülürse yataklarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlamak gerekiyor. Wellmatt bebekleriniz için en ince ayrıntısını düşünerek tasarladığı bebek yatakları  ile Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip. Bebek yataklarında kullanılan pamuk, yün gibi malzemeler ve organik kılıflar wellmatt çocuklara ve gelecek nesillere gösterdiği özenin bir sonucu olarak ortaya çıkıyor.

En İyi Bebek Yataklarında Ne Tür Malzemeler Kullanılıyor?” başlıklı yazımızı hemen incele.

Bebeklerimizin rahatlığı bizim için her zaman ön planda tutulmuştur. Çünkü onların gelişimini de etkileyen onlara rahat bir uyku ortamı sağlayan wellmatt organik yataklarımız son derece itina ile yapılmaktadır. Bebekleriniz bizim için de çok önemli.

Daha fazla bebek yatak seçenekleri için bu yazımızı inceleyebilirsiniz: ”Bebekler İçin Visco Yatak Mı Lateks Yatak Mı?”.

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş:
Önceki Yazı
Güvenli Uyku Ani Bebek Ölümlerine Engel Olur!
Sonraki Yazı
En Rahat Yatak Hangisi ?

0 Yorum

Yorum Yaz